woensdag 22 januari 2020

Uden – 'Nikkie De Jager' | "Nikkie zit vandaag op de bank bij Ellen DeGeneres"

Uden  →  'Nikkie De Jager' (25) uit Uden zit woensdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. Het is na de The Oprah Winfrey Show het grootste praatprogramma ter wereld. 'Ellen DeGeneres' heeft YouTube-ster Nikkie 'Tutorials' De Jager uitgenodigd om te praten over haar "spraakmakende Coming-Out"

De Noord-Brabantse – die voor haar publiek bekend staat als Nikkie Tutorials – is momenteel onderweg naar de studio in Los Angeles.  Ellen DeGeneres is de eerste die 'haar zal interviewen', sinds ze vorige week maandag publiekelijk bekendmaakte dat ze 'Transgender' is. Nikkie de Jager heeft tot nu toe alleen via haar eigen sociale media-kanalen   Instagram / Facebook / Twitter / YouTube   gereageerd op de video die viraal ging.

Lees verder op de site van OmroepBrabant.nl:  "Nikkie de Jager op de bank bij Ellen DeGeneres om te vertellen over haar Coming-Out" ‼ 
                                                              
        
                                                           
Zie ook:
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:
•   Nikkie De Jager wordt na Coming-Out als Transgender geroemd als rolmodel ‼  

bronnen: OmroepBrabant.nl / YouTube.com / Twitter.com – Nikkie Tutorials
                                               
                                                 
                                                           
UPDATE – Ellen DeGeneres | "Nikkie Tutorials openhartig over Coming-Out bij Ellen DeGeneres"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amerika  →  'Nikkie De Jager' heeft in de TV-show van 'Ellen DeGeneres' openhartig verteld over haar Coming-Out als Trans-persoon. Tijdens het gesprek met de Amerikaanse 'presentatrice' vertelde de Nederlandse 'YouTube-ster' over de chantage rond haar Coming-Out en over de reactie van het grote publiek.