zondag 15 september 2019

Rotterdam Pride – 22 t/m 29-09-2019 | 'Kleurrijk festijn' boordevol diversiteit













Rotterdam  →  Van 22 tot en met 29 september 2019 kleuren de straten van 'Rotterdam' weer alle kleuren van de Regenboog om de vrijheid van seksuele, sekse, gender- en culturele diversiteit te vieren.

Met "het diverse en kleurrijke programma-aanbod" op het gebied van onder andere kunst en cultuur, jeugd en familie, talkshows en debatten, entertainment en natuurlijk de party's is er met zo'n honderd evenementen voor iedereen iets te beleven.

Het thema van de zesde editie is House of Colours   House of Colours staat symbool voor de kleurrijke en diverse havenstad: het thuis, waaraan met elkaar wordt gebouwd – een inclusieve samenleving. Bij House of Colours staan de deuren wijd open voor iedereen, wie je ook bent. Een safe space voor iedereen. Be Yourself, Express Yourself.

Lees verder op de website van GayNews.nl → Inclusief 'Programma-overzicht':  Rotterdam Pride | 'Een kleurrijk festijn boordevol diversiteit"
                                                    
        
                                                     
Programma – Highlights:
A Real House Of Colours ‼    Pride Walk: Parade Of Love  –  Pride Festival    WTF @ Strano    De Keerweer Parade 2019    Milkshake Festival 2019 
Cocktail Fest: The Fourth Dimension Pride    Family Festival: Unicorns & Zebras  –  En Nog Tal Van Andere Evenementen  →  Pride - Programma ‼

Zie ook:
Extra:

bronnen: GayNews.nl / YouTube.com /  Twitter.com – GayNews.nl