vrijdag 6 september 2019

Freddie Mercury - 'Never Boring' | Video: "Love Me Like There's No Tomorrow"

Freddie Mercury      Op 11 oktober 2019 wordt de nieuwe 'Never Boring' CD-box van 'Freddie Mercury' uitgebracht. Voorafgaand aan deze release is er een video verschenen: "Freddie Mercury  Love Me Like There's No Tomorrow" ‼

Freddie Mercury zou gisteren  donderdag 05 september 2019  73 jaar oud zijn geworden ‼  Freddie Mercury  geboren als Farrokh Bulsara in Stone Town, Zanzibar op 05 september 1946  overleed in Londen op 24 november 1991 aan de gevolgen van Aids.

De Video  →  Animators Esteban Bravo & Beth David zeiden over het maken van deze korte film: "We wilden een verhaal vertellen dat relevant was voor het leven van Freddie Mercury, maar niet expliciet over hem". 

De Aids-crisis van de jaren tachtig maakt een groot deel uit van de geschiedenis van LGBTIQ+-gemeenschap, en we wisten dat dit met zorg moest gebeuren. Het is een perfecte manier om het onderwerp te belichten. We waren voorzichtig om niet op 'stereotypen te leunen' die 't moderne begrip van het Aids-virus zouden kunnen schaden, in plaats van het te helpen.
bronnen: YouTube.com → Freddie Mercury Solo / GayNieuws.blogspot.com