donderdag 15 augustus 2019

Rotterdam - Vrije Volk Festival | Kom naar het Vrije Volk Festival in Rotterdam

Rotterdam  →  Vrijzinnig, extravagant, open-minded en een lust voor het oog, dat is het "Vrije Volk Festival". Sluit het festivalseizoen in stijl af en kom op zaterdag 24 augustus 2019 naar het Rotterdamse Vroesenpark.

Het "Vrijzinnige Festival" bestaat alweer vijf jaar, maar was nog nooit zo uitbundig als deze komende editie. Het Vroesenpark verandert van een vredig stadspark in een totaal andere wereld waar iedereen welkom is.

Het "Vrije Volk Festival" is voor:  dik / dun, arm / rijk, gay / straight en alles daar tussenin, man / vrouw, trans / cis, introvert / extravert, jong / oud stads / dorps … Voor iedereen dus ‼
                                                           

                                            
De main stage wordt gehost door de Now & Wow Club en hun extravagante entourage aan performers   Een 2de podium is voor 'de gladste lokale partij' van Rotterdam ... 'Heartbreak' genaamd.

Het 'Festival' biedt uiteraard muziek, maar is bovendien een lust voor het oog. Dansers, performers en allerlei vormen van decoratie zorgen ervoor dat je je op zaterdag 24 augustus in een andere wereld waant.

Ga naar de (prachtige) website van het 'Vrije Volk Festival' voor tickets ‼

Zie ook: