woensdag 24 april 2019

The 004 - Personal | 't nieuwe album 'Personal' van The 004 is nu verkrijgbaar

The 004  Personal  →  Deze week is de nieuwe EP "Personal" van 'The 004' verschenen   Het album is verkrijgbaar via onder andere iTunes, Amazon en Spotify.

Het is de opvolger van het debuut "Memories" uit 2017, die in meer dan 13 landen verkocht is   Voor 't nieuwe album werkte de popgroep samen met producer Mr. Beemer, die bekend staat om z'n moderne popsound. De EP "Personal" was niet aangekondigd, maar verscheen op 23 april via het Amerikaanse label Valiant Horizon.

De 5 nieuwe tracks zijn door groepslid Kelly geschreven en achter elk nummer zit een persoonlijk verhaal. De nummers zijn opgenomen in de thuis- studio van groepslid Mike van Doorn.  Hiermee grijpt The 004 terug op elementen van hun eerste nummers, waardoor Personal een nostalgische ondertoon heeft.
                                                                    
                                                   
Voor Mike, Kelly en Janet begon het avontuur in 2005.  De bandleden groeiden sinds de middelbare school samen op en maakten op jonge leeftijd al muziek met elkaar.

In 2017 dook The 004 de studio in om te werken aan 't debuut-EP "Memories".  Het eerste exemplaar heeft de groep persoonlijk overhandigd aan inspiratiebron Melanie C van de Spice Girls. De openingstrack werd uitgebracht als benefietsingle voor het Daniel den Hoed Fonds. Het doel was om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoeken.

The 004's nieuwe album "Personal" is te beluisteren via de volgende link:  https://itunes.apple.com/us/album/personal-ep/1457225113
Bekijk via deze link (of hieronder) de videoclip van de eerste single "Standing":  https://www.youtube.com/watch?v=1m9Ed-d1sB4  

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:
•   Daniel Den Hoed Fonds & 'The 004' zamelen geld in voor kankeronderzoeken ‼  
•   The 004 → '90s Pop Sound | "Dinsdag verschijnt de EP Memories van The 004"

bronnen: GayNieuws.blogspot.com → Persbericht – Mike van Doorn / Facebook.com – Valiant Horizon / YouTube.com