zondag 23 december 2018

Meer dan Gewenst - 20 januari 2019 | Informatiemiddag voor 'mannenstellen'

Meer dan Gewenst  →  "Meer dan Gewenst" is een Nederlandse stichting voor 'Roze ouderschap'. Deze zet zich in voor LHBT's die een gezin wensen of hebben. Ze organiseren informatieve bijeenkomsten over juridische, sociale, medische en wetenschappelijke aspec- ten van LHBT-ouderschap

Ook organiseert de stichting borrels en speeddates waar 'wensouders' elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten voor Roze gezinnen ‼  Daarnaast voert "Meer Dan Gewenst" een actieve lobby voor verbetering van rechten van ouders en kinderen, geeft voorlichting en informeert de media.

Op zondag 20 januari 2019 organiseert "Meer Dan Gewenst" weer een informatiemiddag speciaal voor mannen/mannenstellen met een kinder- wens. Het wordt een bijeenkomst met veel informatie - het stellen van vragen en het uitwisselen van gedachten ‼  'Ervaringsdeskundigen' doen hun verhaal en er is aandacht voor sociale en juridische aspecten en ook voor de onderzoekskant.

De bijeenkomst vindt op 20 januari 2019 plaats in Amsterdam. Start van het programma om 11:00 uur.  Precieze locatie wordt bekend gemaakt aan de deelnemers.

Lees HIER informatie over "Meer Dan Gewenst" en de bijeenkomst van 20 januari 2019 ‼
bronnen: DeGaykrant.nl / MeerDanGewenst.nl / Facebook.com – DeGaykrant.nl