woensdag 1 augustus 2018

België | Popgroep STORM3 treedt op tijdens 'Antwerp Pride' op de grote markt

België – Antwerp Pride 2018    De Nederlandse popgroep 'STORM3' bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout), Koen van der Heide (EdeWageningen) & Patrick la Lau (Leiden) zullen hun tweede internationale uitstap doen op de bühne tijdens het 'slotfeest' van de Antwerp Pride 2018 op 12 augustus 2018.

STORM3 stond al op 30 juli al op het hoofdpodium tijdens de 'CSD Stuttgart Pride' in Duitsland en zal nu ook tijdens de "Antwerp Pride" samen met OUT.tv gezicht Jens Geerts de single "That's My Girl" ten gehore brengen   De single is een typisch boyband-nummer dat opvallend genoeg over Girl Power gaat en dat zich vooral richt tot de LHBTI-beweging en in het bijzonder Transgenders.

"Muziek is een universele taal die alle lagen van de bevolking bereikt.  Alleen wordt er in de muziekindustrie nog iets teveel nadruk gelegd om de 'Hetero'-norm binnen onze maatschappij waardoor thema's zoals 'Homoseksuele liefde', 'Transseksualiteit' en 'Gendergelijkheid' zelden aan bod komen", legt Patrick la Lau – zanger bij de drie-ledige band STORM3 – uit. 

De opbrengsten van de single gaan naar het COC Nederland en 'Çavaria' in België om de voorlichting rondom dit thema te ondersteunen.
                                                         

                                                                   
"That's My Girl" is te downloaden via alle downloadportals en tevens ook te streamen:
   iTunes:      https://itunes.apple.com/nl/album/thats-my-girl-feat-jens-remixes-ep/1388481251  
   Audio:        https://youtu.be/ymtXM28xgfQ
•   Live:         https://youtu.be/5ck50Y2l-SA
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:
   NL → Showbizzz | "Nieuwe single 'Lost Another Chance' van boyband STORM3"

bronnen: STORM3 Music Management – Patrick la Lau → Persbericht / Facebook.com – GayLive.be / YouTube.com