dinsdag 3 april 2018

Oma Miet borduurt 'kussende jongens' voor haar 2 homoseksuele kleinzoons ‼

Deurne    Oma Miet (85) heeft een passie voor handwerken - en dan voornamelijk borduren. Ze maakte voor haar kleinzoons 'die op jongens vallen' een borduursel met een moderne versie van het oud-Hollandse kussende paartje   Op Facebook is een pagina aange- maakt met de naam STIKverliefd: "Want verliefd zijn hoort geen grenzen te kennen".

Kleinzoon Willem, voor wie oma Miet het borduursel maakte, is ontzettend trots op zijn grootmoeder ‼  "Ze is altijd al heel open minded geweest, ze heeft drie kleinzoons van wie er twee Uit de Kast zijn gekomen" ‼, vertelt Willem tegen 'Editie NL'. "Ze heeft ons altijd heel erg gesteund en dat is heel bijzonder voor iemand van haar generatie".
                                         

                                       
Big business van de 85-jarige oma Miet uit Deurne. Zij heeft voor haar kleinzoons Willem en Frank – die op jongens vallen – een speciaal borduursel gemaakt.

En dat ze ruimdenkend is blijkt wel uit haar andere creaties.  Zo heeft ze inmiddels ook al een 'meisjes' paartje gemaakt en ontwerpen voor paartjes met verschillende huidskleuren.

Lees verder op de website van RTL·Nieuws.nl:  "Oma Miet (85) borduurt kussende jongens voor haar Homoseksuele kleinzoons"
                                      

                                      
Zie ook: