vrijdag 16 maart 2018

Amerika – Showbizz | 23-jarige acteur 'Joey Pollari' kwam onlangs Uit de Kast

Amerika  →  De 23-jarige Amerikaanse acteur Joey Pollari, vooral bekend van zijn rol in de Disney XD film Skyrunners, en van zijn rol in het tweede seizoen van American Crime, is onlangs Uit de Kast gekomen.

Alles begon naar aanleiding van zijn rol in de nieuwe film: 'Love, Simon' (2018) - een romantische komedie over een tiener homo romance - waarin Joey's personage 'Lyle' Uit de Kast komt ‼  De jonge acteur bekende meteen dat hij véél gemeen heeft met zijn personage en dat hij zich erg goed kan inleven omdat hij zelf ook homo is.
                                                 
        
                                                          
'Joey Pollari' zei verder dat in tegenstelling tot z'n personage 'Lyle', hij zelf geen problemen had met het Uit de Kast komen enkel met zijn eigen aanvaarding – en dat iedereen in zijn omgeving en familie al lang weet dat hij op jongens valt. 

Het is bovendien niet de eerste keer dat Joey Pollari een homo personage speelt. Zijn grote carrière doorbraak kwam er door zijn rol in het tweede seizoen van American Crime (2O16) waarin hij een homo basketbalspeler vertolkte die nog In de Kast zit en wordt beschuldigd van aanranding.

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com / Facebook.com – HoLeBi.info