zaterdag 13 januari 2018

Amerika - Coming Out | Kevin Laroy (30) komt Uit de Kast tegenover z'n vader

Amerika – Kevin Laroy  →  Oké, het heeft wat nodig om ons echt te laten huilen, maar we moeten toegeven dat de waterlanders voor de dag kwamen bij 't zien van deze video. Kevin Laroy (30) komt Uit de Kast tegenover zijn vader - met wie hij een moeizame relatie heeft.

Kevin Laroy  ook wel bekend als 'Baby Face Killa' uit het televisieprogramma 'Black Ink Crew'  heeft een moeizame relatie met zijn vader. Zo hebben ze elkaar al een aantal jaren niet gezien, maar nu komt zijn vader langs voor een belangrijk moment in Kevins leven: "Zijn Coming-Out" ‼
                                       
                                                 

Kevin Laroy deed in 2017 zijn intrede in de realityshow die draait om de werknemers van een "Afro-Amerikaanse Tattooshop" in de wijk 'Harlem' in New York City. Tijdens het programma kwam hij al openlijk voor zijn 'Biseksualiteit' uit, maar nu wil hij volledige openheid van zaken geven ‼ Kevin Laroy nodigt zijn vader - die hij al een aantal jaar niet heeft gezien - uit in z'n appartement en zorgt ervoor dat ook de camera's van het pro- gramma draaien.
bronnen: Winq.nl / Queerty.com / VH1.com – Video ‼