zondag 27 augustus 2017

Waalwijk / Waspik - HOP 't Vaerland | Wat te doen met Homoseks-parkings ?!

Homo-ontmoetingsplekken  →  Zijn 'Homo-ontmoetingsplekken' op parkeerplaatsen van de snelweg nog wel van deze tijd ?! Volgens de een geven die plekken overlast en moeten ze worden­­ gesloten. Anderen noemen dat homo'tje pesten ‼
                                                                            
                                     
Parkeerplaats 't Vaerland langs de A59 nabij Waspik - is gesloten.  Hoewel minister Melanie Schutlz (Verkeer) een jaar geleden al besloot dat Rijkswaterstaat hem weer moest openstellen – is nog steeds niets gebeurd. "Anti-Homobeleid" ‼, foetert 'Anthony Mathijsen' van: "Stichting Platform Keelbos".

Wat het sluiten van een parkeerplaats met de gay scene te maken heeft ?! Soms alles. 't Vaerland stond – net als diverse andere snelwegparkings –bekend als homo-ontmoetingsplaats. Toevluchtsoord voor sommige homoseksuele mannen – op zoek naar gelijkgestemden. Een plek waarvan man- nen weten dat ze er terechtkunnen voor snelle, anonieme seks.

►  Wie heeft daar nou eigenlijk last van - vroeg bovengenoemde stichting zich al regelmatig af ‼  Toch zijn het niet alleen de strenggelovigen die de homo-ontmoetinsplaatsen een slecht idee vinden ‼  Zo zijn er lokale bestuurders die wijzen op illegale drugshandel → die ook vaak op zulke locaties zou plaatsvinden. En op de aantrekkingskracht die de plekken hebben op de illegale prostitutie.
                                               
        
                                          
Anderen hebben het over de troep die sommige gebruikers van de parkeerplaatsen achterlaten ‼  Of over de seksuele handelingen – die soms in de bosjes – en soms in of bij auto­­'s zouden plaatsvinden: "Wat nu als iemand daar ongevraagd en plotseling bij uitkomt" ?! "En wat als die getuige een kind is" ?!

Bovendien is het niet meer nodig, mensen sommige critici. Het internet zou – via sociale media of gespecialiseerde fora – kans genoeg bieden om al dan niet anoniem met iemand af te spreken.

Toch discrimineer je daarmee mensen → vinden voorstanders ‼  Homo-ontmoetingsplaatsen zouden bijvoorbeeld een uitkomst zijn voor mannen die hun homoseksualiteit verborgen houden, maar op deze manier toch even zichzelf kunnen zijn ‼  De overheid zou bovendien­­ niet moeten betuttelen: "Wie bepaalt wat een ander in zijn vrije tijd uitvreet" ?!

                                        
Wat denkt u ?!
Moeten homoseks-parkings worden gesloten ?!?! Zijn ontmoedigende aanpassingen – zoals de bosjes rooien – genoeg ?! Of hoeft niemand zich met deze plekken te bemoeien ­?! Verminderen ze overlast elders ?! Dienen ze zelfs een emanciperend doel ?!

Stuur uw mening – in maximaal 200 woorden – inclusief uw voor- en achternaam en woonplaats naar: meningen@bndestem.nl

Note van GayNieuws.blogspot.nl: 
Laat een postieve mening achter op bovenstaand e-mail adres ... want er gaan (waarschijnlijk) veel negatieve reacties binnenkomen ‼  

Update  →  Zaterdag 03 september 2017:  Voor reacties op dit artikel:  KLIK HIER  en  KLIK HIER  →  De reacties staan onder het artikel ‼

Volgende week zaterdag vindt u op de meningenpagina­­ een greep uit de ingezonden meningen.

bronnen: BN·DeStem.nl – Niels Herijgens / Twitter.com – BN.DeStem.nl / YouTube.com