zondag 7 februari 2016

USA – Washington DC – Bilal Ahmed | "Tandarts dwong patiënt tot orale seks"

USA  →  Amerikaanse tandarts Bilal Ahmed zal voorlopig geen behandelingen meer uitvoeren. De man uit Washington DC had een wel hele bijzondere manier van het trekken van een tand: "Hij dwong zijn patiënt tot orale seks".

Bilal Ahmed is veroordeeld voor het aanranden van één van zijn mannelijke patiënten  De man zou onder narcose een gebroken tand laten trekken, maar werd door zijn tandarts gedwongen tot orale seks toen hij uit zijn roes ontwaakte.

Direct na het verlaten van de praktijk lichtte het slachtoffer de politie in. Zij besloten mee te luisteren met het telefoongesprek dat de patiënt daarna met de tandarts had.

In politiedocumenten is te lezen dat Bilal Ahmed lachte en zei dat hallucinaties een veelvoorkomende kwaal waren na een narcose. Echter ont- kende de tandarts niet dat het voorval met de patiënt ook een hallucinatie was.

Bilal Ahmed, getrouwd en vader van zes kinderen, mag zijn beroep niet meer uitvoeren en is met een boete van vijftigduizend dollar vrijgela- ten. Ook zal hij een enkelband moeten dragen.  

bronnen: OUT.tv / Facebook.com – Gay Star News
                         

Bilal Ahmed's website states he 'has a certain passion towards dentistry and is very devoted to his patients and their needs'
Geplaatst door Gay Star News op vrijdag 5 februari 2016