maandag 25 mei 2015

Amerika | Ted Cruz: "Mensen moeten kunnen discrimineren tegen HoLeBi's" ‼

Republikeins presidentskandidaat en Texas senator 'Ted Cruz', 44, is nu al volop op oorlogspad tegen HoleBi's en Transgenders. Op het 'Watchmen on the Wall' event in Washington DC liet hij (opnieuw) weten dat hij voor 100% achter het recht tot discrimineren staat.

Cruz beloofde alvast dat wanneer hij president wordt hij het recht op religieuze vrijheid met hand en tand zal verdedigen. Waarbij hij claimde dat het de Democratische agenda van het opleggen en verplichten van het homohuwelijk in alle 50 staten. Cruz is van mening dat mensen op basis van religieuze vrijheid moeten kunnen discrimineren tegen homo's, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en anderen. Verder sprak hij zijn ongenoegen uit over het feit dat er eerder dit jaar in twee staten wetten werden aangepast waarbij de religieuze rechten werden verzwakt ten voordele van HoLeBi's.

Eerder beweerde Cruz dat het homohuwelijk de grootste bedreiging allertijden is. Een uitspraak die hij één dag later nadat deze voor opschudding zorgde relativeerde door de stellen dat de media geobsedeerd is door seks. Het zal niemand verbazen dat het event waarop Cruz sprak werd georganiseerd door één van de grootste Amerikaanse anti-HoLeBi bewegingen de 'Family Research Council'. Amerikaanse LGBT's en sympathisanten kunnen het best nu al hopen of zelfs bidden dat deze man niet de opvolger van Barack Obama wordt.
bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com