dinsdag 3 februari 2015

Syrië - Tal Abyad - IS | "Islamitische Staat stelt opnieuw een Homo terecht" ‼


Opnieuw komt Islamitische Staat (IS) in het nieuws met het ombrengen van homo's. Dit keer gaat het om wel een heel gruwelijke daad. Een homo man werd eerst van een gebouw gegooid en daarna doodgestenigd omdat hij zijn val overleefde, aldus HoLeBi.info en PinkNews.co.uk.

De extremistische groep Islamitische staat publiceerde opnieuw foto's van een homo terechtstelling. Ook dit keer gebeurde de feiten in Syrië waar- bij een man werd beschuldigd van homoseksuele praktijken. De man van rond de 50 werd geblinddoekt van een hoog gebouw gegooid maar over- leefde als bij wonder de val. Maar dat kwam hem niet ten goede, want de menigte die onderaan stond - bestaande uit zowel mannen, vrouwen als kinderen - stenigden hem daarop dood.

Begin deze maand kwam IS met een eigen wet strafrechten boek waarin tal van straffen staan beschreven voor mensen die volgens hen niet bij IS thuishoren. En ook deze maand werden er al foto's getoond van homo's die van een hoog gebouw werden gegooid.
bronnen: HoLeBi.info / PinkNews.co.uk

Syrië | "Islamitische Staat (IS) vermoordt weer een Homo" 

Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft afgelopen weekend foto's gepubliceerd waarop te zien is dat een man van een ge- bouw wordt gegooid. Volgens diverse bronnen zou het andermaal gaan om de terechtstelling van een homoseksuele man.

Op een schokkende fotoreeks gepubliceerd op Liveleak.com is te zien hoe een man van rond de vijftig geblinddoekt van een zeven verdiepingen hoog gebouw wordt gegooid. Het voorval zou zich hebben voltrokken in de Noord-Syrische stad Tal Abyad, dat geheel in handen is van de terreur- beweging.

Het slachtoffer heeft zich volgens IS schuldig gemaakt aan het onderhouden van een homoseksuele relatie. Als staf werd hij van het hoogste ge- bouw van de stad gegooid. Toen bleek dat hij nog niet was overleden hebben omstanders, inclusief vrouwen en kinderen, hem gestenigd.

In 't zelfde gebied hebben de afgelopen weken al meer executies van (vermeende) homoseksuelen plaats gevonden. Mannen die beschuldigd wor- den van homoseksualiteit moeten voor de plaatselijke Sharia-rechtbank verschijnen. Meestal nog dezelfde dag wordt het vonnis voltrokken.
bronnen: GaySite.nl / YouTube.com

     ◄  Let op ‼  Video bevat schokkende foto's ‼