maandag 16 februari 2015

Amerika – Showbizz | Madonna is niet te porren voor "Fifty Shades Of Grey" ‼


Wereldwijd is de eerste verfilming van de '50-tinten trilogie' een groot succes, maar niet voor Madonna. "Fifty Shades Of Grey is niet sexy, misschien voor iemand die nog nooit seks heeft gehad".
De Queen of Pop vertelt in een interview met Billboard niet warm te zijn geworden door de verfilming van het eerste deel van de erotische trilogie van E.L. James: "Ik bleef maar wachten tot er iets geks en opwindends zou gebeuren in die rode kamer, maar het enige wat ik kon denken was: Dat is veel billenkoek …". Ook noemt ze de film onrealistisch: "Er is geen man die een vrouw zó vaak en lang verwend".
De film over de SM-avonturen tussen de onschuldige Anastasia Steele en de geheimzinnige miljonair Mr. Gray is sinds woensdag in 56 landen te zien en heeft het record gebroken voor grootste lancering van een film door een vrouwelijke regisseur.
De verhalen van de SM-avonturen zorgde voor een explosieve stijging in de aankoop van sekspeeltjes zoals handboeien en penisringen. Met daar- bij de nodige ongelukken .... De London Fire Brigade deelt via #FiftyShadesOfRed op Twitter een aantal van deze seksincidenten. Sinds april zijn er 393 incidenten geteld en het lijkt erop dat dit er alleen maar meer worden.
Heeft '50 Shades Of Grey' ook iets in jou losgemaakt ?!
bronnen: OUT.tv / YouTube.com