zondag 14 september 2014

VS – Onderzoek door: Gawker | "Ook Hetero-mannen houden van Anale Seks"


Het is 2014 en eindelijk geven steeds meer hetero mannen toe dat ze ook houden van anale stimulatie en anale seks. Deze be- vinding komt uit een Amerikaans onderzoek gedaan door "Gawker". Eerder bleek enkele jaren terug al dat er steeds meer hetero koppels aan anale seks doen en dat er best veel hetero vrouwen houden van anale seks met hun man of vriend.

Uit het nieuwste onderzoek blijkt ook dat er best redelijk wat heteroseksuele mannen zijn die houden van anale stimulatie, waarbij sommigen het ook leuk vinden dat de vrouw haar vingers of speeltjes gebruikt. Vaak durven hetero mannen niet toegeven dat ze daar van houden, uit angst om te worden beschouwd als homoseksueel.

Maar anno 2014 is er eigenlijk geen reden meer om als hetero man beschaamd te zijn om te zeggen dat je houdt van anale stimulatie of het anaal penetreren van je vriendin of vrouw, aldus het onderzoek. Toch zullen de meeste hetero mannen blijven verzwijgen dat ze anale seks hebben met hun vrouw of vriendin.

Zie ook:  Anale seks is niet enkel iets van en voor Homo's Hetero's verslaan Homo's op het gebied van onveilige anale seks

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com