dinsdag 22 januari 2013

Kanye West toch Homo ?!


Ondanks dat rapper Kanye West en reality-ster Kim Kardashian samen een kind verwachten, gaan de roddels opnieuw de wereld rond dat West homoseksueel is. Eerder werd al geroepen dat hij Frank Ocean's mysterieuze liefde was, nu melden diverse Amerikaanse nieuwssites dat hij in het geheim een relatie heeft met de Italiaanse kledingontwerper Riccardo Tisci.

De twee hebben al jarenlang een zakelijke band omdat de openlijk homoseksuele fashionista de beroemde rapper regelmatig van kleding voorziet. Ook is het inmiddels algemeen bekend dat het duo goed met elkaar bevriend is en veel met elkaar optrekt.

Onlangs stonden West en Tisci zelfs zij aan zij in het Amerikaanse modeblad Vogue. Toen Tisci eerder deze maand ook nog eens op de eerste rij zat bij één van Kanye’s modeshows, sloegen de roddelbladen pas echt op hol. Zelfs de New York Post berichtte dat ze samen werden gespot in New York en Brazilië.

Kanye West zelf heeft nog niet gereageerd op deze roddels. Feit blijft in ieder geval dat Kim Kardashian zwanger van hem is. Het stel verwacht eind juni hun eerste kind.

bron: Gay.nl