zondag 1 november 2015

November = 'Movember' | "Laat je snor staan en ga de MOVE-uitdaging aan" ‼

November = Movember  →  De Movember Foundation is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen  ► Sinds 2003 hebben miljoenen mensen zich bij "de gezondheidsbeweging voor mannen" aangesloten – en 485 miljoen euro ingezameld. Hiermee worden duizenden programma's gericht op prostaatkanker, teelbalkanker, psychische gezond- heidsproblemen en lichamelijke inactiviteit gefinancierd.

Wij geloven in actie nemen
Wij creëren een positieve verandering voor de gezondheid van mannen door hun bewustwording te vergroten, voorlichting te bieden en door onze overname van de maand die voorheen 'november' heette.

Laat je snor 30 dagen staan. Zet je in voor de gezondheid van de man ‼

Wij investeren in vier belangrijke strategische aandachtsgebieden voor een blijvende impact op de gezondheid van de man
Wij werken het hele jaar door samen met onze wereldwijde partners en academische en klinische instellingen om ervoor te zorgen dat onze pro- gramma's verbeteringen op gang brengen voor een aantal van grootste gezondheidsproblemen waar mannen voor staan. Wij besteden met name aandacht aan:
  Prostaatkanker    
  Teelbalkanker  
  Slechte Geestelijke Gezondheid   
                            
Wij brengen over elk initiatief dat wij financieren verslag uit, zodat je kunt zien welk effect je donaties hebben
Dankzij de steun van 'Mo Bros', 'Mo Sistas' en donoren hebben we meer dan 1000 projecten kunnen financieren om de gezondheid van mannen te verbeteren  Deze essentiële initiatieven zijn enorm gevarieerd van aard en lopen uiteen van "lokale gezondheidsprogramma's" tot "baanbrekend internationaal collaboratief onderzoek".

Van 30 snorren naar 5 miljoen; zonder jullie was dat nooit gelukt
Na een bescheiden begin in 2003 is de Movember beweging nu uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat door meer dan 5 miljoen Mo Bros en Mo Sistas wordt gesteund.

De Movember Foundation zou nooit geworden zijn wat het nu is zonder het enthousiasme van al die mannen en vrouwen over de hele wereld. Wij zetten ons in om te blijven vernieuwen – de gemeenschap geïnformeerd te houden – en altijd transparant en toerekenbaar te zijn in alles wat we doen.
                                
November = Movember = Laat je snor staan ‼ ... en ga deze Movember de MOVE-uitdaging aan ‼

Ga deze Movember de MOVE-uitdaging aan
Van het team dat de snor nieuw leven heeft ingeblazen; MOVE is een nieuwe manier om geld in te zamelen voor de gezondheid van de man.

De MOVE-uitdaging: beweeg elke dag van Movember
Wandel een half uur naar je werk, speel een spelletje pingpong, of spring op de fiets - veel of weinig, alles telt mee.  

Mo Sistas, dit is jullie moment van glorie. MOVE is de nieuwe manier om iets tastbaars voor de gezondheid van de man te doen.


Houd bij hoeveel je beweegt om je vorderingen te zien
Plaats updates op je fondsenwervingspagina van Movember en deel met anderen wat je hebt gedaan  Betrek je team van vrienden, vriendinnen, je school of je werk bij MOVE, of stel ze voor de uitdaging om net zoveel te bewegen als jij.

Stel een inzamelingsdoel vast, en verpletter dat.

Help om mannen een gelukkiger, gezonder en langer leven te bieden
Samen pakken we een aantal van de "grootste gezondheidsproblemen" onder mannen aan: prostaatkanker - teelbalkanker - mentale gezond- heidsproblemen en lichamelijke inactiviteit.

Bij MOVE gaat het er niet alleen om dat je fitter wordt; het gaat erom dat je je routine verandert
ledereen weet dat lichaamsbeweging goed voor je is, en toch zouden de meesten van ons er méér aan moeten doen. MOVE kan je inspireren om iets nieuws te proberen.

Kom op voor de gezondheid van de man, beginnend bij jezelf ‼  →  November = Movember:  Schrijf je in voor Movember 2015

Zie ook:  Movember | "Laat je snor staan en MOVE" ‼  /  Mo Run – Movember Run Amsterdam  /  Movember – Wikipedia.org

bronnen: Movember.com / YouTube.com