dinsdag 3 november 2015

Australië · Mandurah | Meisje (7) moet van school als ze over haar vader praat

Een school dreigt een 7-jarig meisje van school te sturen als ze over haar vader praat. Die vader is namelijk gay en het zou een vorm van homopropaganda zijn als ze over hem praat. Dit is niet in Rusland, maar gewoon in Australië.

In de plaats Mandurah, Australië wordt openlijk gediscrimineerd. Brendan (die zijn achternaam niet noemt om zijn dochter te beschermen) vertelde aan de Mandurah Mail dat hij de schoolleiding op het matje werd geroepen.

Daar werd hem te kennen gegeven dat zijn dochter tijdens de les had verteld dat ze twee vaders had. Daarop moest de docent uitleggen wat dat precies betekende, gay. Brendan liet tijdens het gesprek weten dat zijn dochter net als ieder ander kind gewoon over haar thuissituatie moet kunnen praten.

Brendan vertelt: "Ik wil niet dat ze te horen krijgt dat we naar de hel gaan, niet dat ze dat gedaan hebben maar dat geloven ze nu eenmaal, en ik wil niet dat haar verteld wordt dat liefde alleen iets kan zijn tussen een man en een vrouw".

Waarom Brendan zijn dochter naar zo'n conservatieve school stuurt ?! Dat is omdat hij pas sinds kort uit de kast is. Hij bracht zijn dochter samen met zijn ex-vrouw onder bij deze school, waarvan de leiding nu zegt dat ze 'erin zijn geluisd'. De schoolleiding zegt dat ze het meisje nooit hadden toegelaten als ze wisten dat haar vader gay was. Tot zover de christelijke naastenliefde.

Inmiddels heeft Brendan zijn dochter van school gehaald. Het meisje is er behoorlijk van overstuur en in de war. "Ik voel me schuldig voor het feit dat mijn dochter moet omgaan met het feit dat haar vader niet geaccepteerd wordt".

bronnen: Winq.nl / MandurahMail.com.au / YouTube.com