vrijdag 29 mei 2015

Labels: Transgender of Travestiet | "MAGNUM Ice-cream buigt geslachten om"

Een jaar geleden verbaasde 'Starbucks' de wereld met hun reclame gericht op de homoseksuele gemeenschap, gespeeld door 'Bianca del Río' en 'Adore Delano', winnaar en runner-up van RuPaul's Drag Race - Seizoen 6. Dit jaar maakte het 'Magnum'-ijsje een nieuwe gay georiënteerde campagne bekend: Wees trouw aan je plezier (#BeTrueToYourPleasure).

Magnum was altijd al gericht op plezier, maar dit jaar streeft de campagne van de ijsgigant naar een sociaal compromis. Het bedrijf vertelt dit verhaal in een poging om mensen te inspireren en aan te moedigen om "hun eigen versie van plezier te vinden en te omarmen". In deze reclamevideo zijn 'James Gregory', 'Blake' en 'Willam Belly' te zien. Waar wij Willam natuurlijk kennen als drag queen van RuPaul's Drag Race.
Als extraatje naast de TV-spot, zijn er ook interviews van James, Gregory en Blake te vinden op social media. In deze interviews leggen de 'gender benders' uit aan de wereld hoe een persoon zowel vrouwelijk als mannelijk kan zijn zonder labels als: 'transgender of travestiet'. Heerlijke ijsjes verkopen en de wereld wijzer maken ‼ Magnum Rules ‼
bronnen: OUT.tv / YouTube.com