donderdag 28 mei 2015

Homo·koppels – Trouwen – Ja, ik wil | Officieel Homo·huwelijk in 't buitenland

Wij hebben in de aflopen jaren samen de wereld over gereisd en zijn op de meest fantastische plekken geweest. De ene locatie ademde pure romantiek, de andere locatie bruiste van avontuur. Maar wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; "waar je herinneringen creëert die je nooit meer vergeet".

Marco & Yfette Brouwer  –  Wij nemen graag alle zorgen uit jullie handen
Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig in Nederland.

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Trouwarrangementen  –  Gun jezelf een unieke huwelijksceremonie op een betoverende locatie
Verspreid over de hele wereld vind je de meest fantastische locaties om elkaar het JA-woord te geven. Gun jezelf een unieke huwelijksceremonie in een ontspannen vakantiesfeer. Met de voeten in het zand op het tropische Tobago, in San Francisco met uitzicht op de Golden Gate Bridge of in een romantische baai in het groene Nieuw-Zeeland. Wat jouw wensen ook zijn, Interweddings laat ze voor je uitkomen. En wij zorgen er tevens voor dat jullie huwelijk ook rechtsgeldig is voor de Nederlandse wet.

Renewal of the Vows  –  Bezegel op avontuurlijke wijze opnieuw jullie liefde voor elkaar
Jullie willen op bijzondere wijze de liefde voor elkaar opnieuw bezegelen. Hoe mooi is dan een ceremonie op een wonderschone locatie in het buitenland ?! Een plek die betekenis voor jullie heeft, of waar het simpelweg prachtig is. Bij een 'Renewal of the Vows' is werkelijk alles mogelijk. Vertel ons je wensen en laat de organisatie verder over aan Interweddings. Jullie hoeven dan alleen nog te ontspannen en te genieten ‼

Legalisaties  –  Maak je droomhuwelijk in het buitenland ook rechtsgeldig in Nederland
Er komt veel kijken bij een trouwerij in het buitenland. Maar het belangrijkste is de legalisatie van het huwelijk voor de Nederlandse wet. Je dient dan wel tijdig de juiste stappen te nemen. Geen zin in stress of onzekerheid ?! Laat de legalisatie dan over aan Interweddings. Wij zijn goed bekend met de actuele Nederlandse én buitenlandse wetgeving, de benodigde documenten en de vereiste stempels.

Voor meer informatie en alle reisbestemmingen, kijk op de website:  Interweddings.nl  of op onze:  Facebook-pagina

bronnen: Interweddings.nl – Marco & Yfette Brouwer / YouTube.com