zaterdag 30 mei 2015

Denemarken - Piemel | Politicus Wagner geeft zich bloot om kiezers te winnen

De Deense politicus 'John Erik Wagner' (51) is niet vies van een beetje bloot. En al helemaal niet als hij zijn eigen naakte lichaam in kan zetten om de nieuwe premier van Denemarken te worden. Hij poseerde slechts gehuld in een holster en met zijn penis zichtbaar voor een verkiezingsposter.

De poster hangt verspreid door Kopenhagen, waar op dit moment de verkiezingscampagne in volle gang is. Wagner heeft er letterlijk alles voor over om in het Deense parlement te komen en zet een bijzondere methode in om campagne te voeren.

Het is niet de eerste keer dat Wagner laat zien dat hij niks te verbergen heeft. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2013 bestormde hij het podium in de TV-zender DR's verkiezingsprogramma, gekleed in een cowboyoutfit.

Afleiden
Dit keer laat hij niets aan de verbeelding over. Zijn geslachtsdeel is duidelijk zichtbaar op de foto. Het ophangen van dit soort borden is op zich niet illegaal. "Maar als het bordje de weggebruikers afleidt, dan is het een andere zaak", zegt Ivan Partov, hoofd technologie en milieu van de stad Kopenhagen tegen de Zweedse Kvälls Posten.

Op 18 juni zal blijken of het gereedschap van Wagner het verschil heeft gemaakt.
 
Zie ook: 
 
bronnen: BN·DeStem.nl / YouTube.com