maandag 25 maart 2013

Homoboer Willem doet het nu met dames


Sommigen vragen zich af waarom de Achterhoekse Boer Willem überhaupt meedeed aan het mega-populaire 'Boer Zoekt Vrouw', euh: Man dan.

In ieder geval lijkt het erop dat hij voorlopig als vrijgezel door het leven gaat, waarbij hij overigens wel veel warmte deelt met dames …..

Nadat het niks werd met Klaas, zoekt hij nu zijn heil bij zijn koeien Wendy en Joke: behalve zijn cursisten wordt hijzelf ook vrolijk van de nieuwe clinic koe-knuffelen, meldt het Algemeen Dagblad.

Met de lente in aantocht stort Willem Beekman, Nederlands eerste homoboer die uit de kast kwam, zich volop op het geven van melkclinics en stoomcursussen koe-knuffelen.

Daarmee snijdt het mes op zijn biologisch dynamische zorgboerderij 'De Vijfsprong' aan 2 kanten.

Daarnaast kan iedereen, inclusief hijzelf, genieten van de therapeutische werking en het hangen op een warm, deinend koeienlijf.

"Ik ben geen psycholoog, maar door die dieren voel je je plezierig. Je krijgt innerlijke rust van hen. Ze bieden troost. Het staat daar maar, is niet de intelligentste, hoeft niks, kauwt en herkauwt en borrelt en is tevreden. Ze zijn een paar graden warmer dan mensen. Dat voelt lekker aan. Verder vertrouwen ze mensen en vinden ze aandacht fijn. Je moet wel even wennen: in het begin kun je ze als groot en eng ervaren."

Eerstvolgende Koe-knuffeldata
x
-  vrijdag 29 maart
-  vrijdag 05 april        VOL !!
-  vrijdag 12 april        VOL !!
-  vrijdag 19 april        VOL !!
-  vrijdag 26 april
-  vrijdag 03 mei
-  vrijdag 10 mei
-  vrijdag 17 mei
-  vrijdag 24 mei

bron: Relatie.blog.nl
    

Boer Willem vindt troost bij zijn koeien

Willem Beekman (48), de eerste homoboer van Boer zoekt vrouw, blijkt nog steeds vrijgezel. Maar wel een blij exemplaar. Nadat het niks werd met Klaas, zoekt hij nu zijn heil bij zijn koeien Wendy en Joke: behalve zijn cursisten wordt hijzelf ook vrolijk van de nieuwe clinic koe-knuffelen.

Met de lente in aantocht stort Willem Beekman, Nederlands eerste homoboer die uit de kast kwam, zich volop op het geven van melkclinics en stoomcursussen koe-knuffelen. Daarmee snijdt het mes op zijn biologisch dynamische zorgboerderij De Vijfsprong aan twee kanten.

Belangstellenden kunnen zich in Vorden melden op vaste tijden zodat hij minder van zijn activiteiten - een gemiddelde werkdag duurt toch al gauw 12 uur - wordt gehouden. Daarnaast kan iedereen, inclusief hijzelf, genieten van de therapeutische werking en het hangen op een warm, deinend koeienlijf. Die pruttelende massa staat inderdaad garant voor een middagje onthaasten.

"Ik ben geen psycholoog", zegt Beekman in het AD. "Maar door die dieren voel je je plezierig. Je krijgt innerlijke rust van hen. Ze bieden troost. Het staat daar maar, is niet de intelligentste, hoeft niks, kauwt en herkauwt en borrelt en is tevreden. Ze zijn een paar graden warmer dan mensen. Dat voelt lekker aan. Verder vertrouwen ze mensen en vinden ze aandacht fijn. Je moet wel even wennen: in het begin kun je ze als groot en eng er- varen. En hoewel ze een goedaardig karakter hebben, zijn ze lomp en kunnen ineens een onverwachte beweging met hun kop maken die behoorlijk aankomt. Ook niet fijn: wanneer ze op je tenen gaan staan".

Biefstuk
Met zijn veestapel beleeft Beekman niet alleen maar leuke dingen. Vorige week moest hij nog even slikken omdat hij Evelien liet slachten. Maar na dat emo-momentje genoot hij wel van haar in biefstukvorm. "Anders kan ik geen boer zijn. Het is ook een vorm van respect. Ik heb haar hele leven goed op haar gepast en nu gunt zij mij dat ik haar opeet".

Dat lot staat Wendy, Joke en Janneke ook te wachten. Maar voorlopig mogen bezoekers hun aaibaarheid volop testen. En die is groot, hoewel je vette, zwarte handen overhoudt aan de borstelige vacht. Maar wanneer je de dampende koeienvlaaien en tochtige Anita ontwijkt, blijkt Janneke een heerlijke schuilplaats.

bron: Algemeen Dagblad