donderdag 9 mei 2013

Aanmelden events voor Amsterdam Gay Pride kan tot 14 mei


                  
ProGay zoekt nog inventieve figuren die evenementen bedenken voor de komende Amsterdam Gay Pride in juli-augustus. Organiseer je een feest, cultureel uitje, voorstelling, tentoonstelling, sportevenement of een andere mooie activiteit tijdens de Pride, meldt die dan uiterlijk 14 mei: KLIK HIER.

Organiseer je een activiteit die exclusief is bedoeld voor een bepaalde doelgroep, geef dit dan aan op de tweede regel van het formulier 'des- cription', ook als het evenement rolstoelvriendelijk is.

bronnen: Gay.blog.nl / ProGay


Wat is jouw mooiste moment van de Amsterdam Gay Pride ?!

De Amsterdam Gay Pride groeit nog steeds. Daarom brengt Stichting ProGay dit jaar voor het eerst in plaats van 'n bescheiden pro- grammaboekje een 40 pagina's tellende festivalkrant op tabloidformaat uit.

Zo'n festivalkrant van formaat biedt meer dan vroeger ook ruimte voor jouw mening en belevenissen. Deel daarom met ons jouw mooiste moment van de Amsterdam Gay Pride en maak deze zin af: "De Amsterdam Gay Pride is voor mij ... !!"

Stuur jouw moment uiterlijk 14 mei naar info@progay.nl en lees hem deze zomer terug in de festivalkrant.

Hierbij maak je ook nog eens kans op 2 tickets voor de VIP-Tribune op de Amstel tijdens de Botenparade. De Amsterdam Gay Pride vindt plaats van 27 juli t/m 4 augustus 2013. De festivalkrant is vanaf begin juli te vinden in de betere roze detailhandel en horeca in Nederland en België.

bronnen: Gay.blog.nl / ProGay