dinsdag 31 mei 2016

Ierland – Riyadh | Vader wilde zelfmoord plegen na Coming-Out van zijn zoon

Riyadh Khalaf, een Ierse radiopresentator en producer, die erg bekend werd door zijn YouTube filmpjes, sprak recent met zijn ouders over hun eerste reactie toen hij onlangs uit de kast was. De vader deed daarbij een schokkende bekentenis ... die Riyadh niet had zien aankomen.

De bekentenis van vader Kahlaf zorgde voor een zeer emotionele video. In het begin van de video vertelt Riyadh dat de reactie van zijn ouders zeer verschillend was vanwege hun achtergrond ‼ Moeder groeide op in Dublin, Ierland en kreeg een Katholieke opvoeding. Vader groeide op in Irak. Moeder Lorraine Khalaf ontdekte bij toeval dat haar zoon homo is - en het duurde even voor ze dat kon aanvaarden. Vader Sam ontdekte pas negen maand later dat zijn zoon homo is. 

Pas in deze video bekend vader Sam Kahlaf dat hij het er erg moelijk mee had, zo moeilijk zelfs dat hij op een bepaald moment overwoog zelf- moord te plegen, hij wilde een overdosis medicatie nemen maar besefte op het allerlaatste moment dat dit een domme zet zou zijn. 

Zie ook:  Vader van de bekende YouTuber 'Riyadh Khalaf' wilde zelfmoord plegen na de Coming-Out van zijn zoon

bronnen: HoLeBi.info / GayOkay.nl / YouTube.com