dinsdag 1 maart 2016

Den Haag - 'Asielbeleid' | "Kamer wil aparte opvang voor bedreigde Homo's" ‼

LHBT Asielzoekers  -  De Tweede Kamer wil dat homoseksuele asielzoekers die worden bedreigd of gepest apart worden opgevangen. De Kamer heeft daarvoor een motie aangenomen.

De Kamer wil dat kwetsbare vluchtelingen apart en veilig kunnen worden opgevangen als dat nodig is. Onder de kwetsbare asielzoekers vallen homo's, maar ook biseksuelen, lesbiennes, transgenders en christenen.

De regering moet voor de zomer van 2016 met een plan komen om de veiligheid van kwetsbare vluchtelingen te beschermen  Homobelan- genvereniging COC pleit al langer voor aparte opvang van homoseksuele asielzoekers.

Zie ook:
bronnen: RTL·Nieuws.nl / NOS.nl
                             
                             
Den Haag - 'Tweede Kamer' | "Kamer stemt voor aparte opvang Homoseksuele vluchtelingen" ‼

Wat een topland is dit toch ook. In plaats van homohatende vluchtelingen op te pakken of het land uit te zetten, worden de homosek- suele vluchtelingen waarschijnlijk overgeplaatst naar een aparte opvang. Echt een omgekeerde wereld: "oppakken of het land uitzet- ten mag zeker volgens KlaasDijkhoff niet, want internationale verdragen"   Vandaag wordt er in de Tweede Kamer gestemd over dit rare plan, naar aanleiding van een motie van D66. De VVD is tegen, maar PvdA is voor.

► COC Nederland (de organisatie die zich inzet voor LHBT's) laat weten dat aparte opvang hard nodig is door de vele dreigingen en pesterijen ‼ Waarom de organisatie er niet aan denkt om gewoon die idioten te verplaatsen in plaats van de homo's, is een raadsel  ''Iemand die een brief onder zijn bed vindt met daarop 'kill gay' of iemand die een mes onder zijn matras vindt, het is een groot probleem'' ‼, zegt de voorzitter in het TV-programma Nieuwsuur. Ze noemt de motie van D66 daarom ook een stap in de goede richting. Wanneer er dan sprake is van dreiging, kan diegene apart worden opgevangen als diegene gevaar loopt. Ik kan het zelf niet vaak genoeg zeggen: "pak gewoon die haters op".
                              

                           
Update 16.09 uur:
► Man, man, man ... wat een afgang. De Tweede kamer heeft de motie aangenomen waardoor kwetsbare asielzoekers apart en veilig worden  
opgevangen (lees: geïsoleerd i.p.v. dat de idioten worden aangepakt). De regering moet voor de zomer van 2016 met een plan komen om de veiligheid te beschermen.

Zie ook:

bronnen: Fok.nl – Fok Nieuws / Facebook.com – COC Nederland / NOS.nl / YouTube.com
                                  

Kamerbesluit is doorbraak voor LHBT-asielzoekers in nood - “Een doorbraak voor LHBT-asielzoekers in nood”. Zo betitelt...
Geplaatst door COC Nederland op dinsdag 1 maart 2016