zaterdag 24 oktober 2015

USA - Portland - 'Richard Dean Defeudis' | "Inbreker duikt in bed bij een man"

In de Amerikaanse stad Portland heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een zeer opvallende inbraak plaatsgevonden. Rond half vier die nacht drong een inbreker een huis binnen van een niets vermoedend stel dat lag te slapen.

Sporen laten zien dat de 32-jarige Richard Dean Defeudis het huis doorzocht en vervolgens naar de slaapkamer liep. Hij drong het vertrek binnen, ontdeed zich van al zijn kleding en kroop bij het paar in bed. Daar begon hij de man des huizes te zoenen die hier wakker van werd. "Hij werd wakker met een vreemde man op zich die gewapend was met een mes", aldus het politierapport.

Waar de inbreker niet op had gerekend was dat het slachtoffer een pistool onder zijn bed had liggen. De inbreker vluchtte en kon nog net enkele op hem afgevuurde kogels ontwijken. Niet veel later werd hij door de politie opgepakt in een leeg pand even verderop in de straat. De dader bleek een bekende van de politie en eerder opgepakt voor drugsbezit. Ditmaal is de aanklacht "inbraak en aanranding van een man". 

Naar goed Amerikaanse gebruik werd een foto van de inbreker niet veel later vrijgegeven voor publicatie.

bronnen: GaySite.nl / Katu.com / YouTube.com