maandag 19 oktober 2015

Rusland - Justitie - Occupy Pedophilia | "Rusland veroordeelt 9 Homohaters" ‼

Het gebeurt niet vaak dat er goed Gay-nieuws uit Rusland komt, maar dit is toch wel een feestje waard ‼ Afgelopen vrijdag zijn 9 mannen veroordeeld die minstens 19 homo-jongeren zouden hebben gemarteld. De mannen filmende hun martelpraktijken en plaatsten deze video's vervolgens online.

Negen leden van Occupy Pedophilia, de groep die de homo-jongeren martelde, video's daarvan online plaatste én die vele homo-jongeren tot zelfmoord dreef, zijn veroordeeld. De leden lokte nietsvermoedende jongeren door middel van persoonlijke advertenties.

De jonge mannen, waarvan de meeste tieners, kwamen naar hun toe in de veronderstelling een date te hebben. In plaats daarvan werden ze ontvoerd naar een appartement of bosgebied. Daar werden de jongeren op gruwelijke wijze gemarteld en vernederd terwijl ze werden gefilmd.

In een van de video's is te zien dat een tiener in zijn onderbroek zit met een dildo in zijn hand, terwijl de homohaters achter hem zitten te lachen. Daarna waren er ook beelden van hem te zien, onder het bloed, met achter hem een honkbalknuppel die ook onder het bloed zat.

In een andere video wordt een jonge gedwongen om een watermaloen te eten, terwijl de homohaters op de achtergrond "flikkers moeten sterven" naar hem roepen.

De groep, opgericht door Maxim Martsinkevich, beweert dat ze enkel probeerden om "pedofielen te identificeren en rapporteren". Marsinkevich zit overigens momenteel al in de gevangenis voor hooliganisme.

Het parket van het Russische plaatsje 'Sinarsky' heeft 9 leden van de groep schuldig bevonden van minsten 19 van dit soort kidnappings. Ze werden schuldig bevonden voor doodsbedreigingen, marteling en het veroorzaken van gezondheidsklachten. Zes van de leden kregen een celstraf van 3 tot 6 jaar en 3 anderen kregen slechts voorwaardelijke straffen.

De uitspraak is misschien wat aan de lage kant, toch wordt dit als een goeie stap in de juiste richting ervaren.


bronnen: OUT.tv / YouTube.com