maandag 19 oktober 2015

Amsterdam – Milkshake 2016 | 'Milkshake' wordt in 2016 een 2-daags festival

Gay.nl:  "We hebben een zeer fijn exclusief nieuwtje" ‼  –  Milkshake festival zal volgend jaar niet één, maar twee dagen beslaan. Het festival viert in 2016 haar vijfde jubileum in het Amsterdamse Westerpark ‼ "Het wordt een editie met twee keer zoveel namen, twee keer zoveel tijd en, bovenal, twee keer zoveel liefde", aldus Gay.nl.

Het Milkshake festival vond tot en met dit jaar altijd plaats op de zondag na Buiten Westen. Dat festival verhuist in 2016 naar een andere loca- tie, waardoor Milkshake de ruimte heeft om van het voorheen eendaagse evenement een weekender te maken.

Meer intimiteit
"We gaan deze editie de intieme sfeer weer meer terugbrengen in het festival", aldus organisator Marieke Samallo. "Milkshake is de laatste ja- ren zo rap gegroeid dat het bijna onmogelijk was geworden voor bezoekers om van alle stages te proeven ‼ Het ruime aanbod aan verschillende stages blijft komende editie behouden, maar we gaan het terrein iets knusser opzetten".

For all who love ...
In 2012 gingen Amsterdamse clubs 'AIR' en 'Paradiso' een samenwerking aan voor de eerste editie van het openminded festival. Gay.nl is vanaf dag één nauw betrokken geweest bij de organisatie van het festival  Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang 'niets moet, alles mag' en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben  Milkshake festival viert de stad, zet zich in voor meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar en is er 'For all who Love' ... ‼

Voor meer informatie:  www.milkshakefestival.nl

Zie ook:  

bronnen: Gay.nl / YouTube.com