dinsdag 20 oktober 2015

Canada - 'Babywens' | "Drie jongens met Trio-relatie zijn klaar voor een baby"

De 3 jongens Shayne Curran (29), Adam Grant (27) en Sebastian Tran (29) uit Canada hebben sinds 2012 een relatie met zijn drieën en nu willen ze het gezin uitbreiden met een baby.

Adam en Shayne waren eerst getrouwd met zijn tweeën, voordat ze Sebastian ontmoette in de discotheek. Het klikte zo goed tussen de 3 jongens waardoor ze besloten een relatie te beginnen met zijn drieën.  "We wilde niet dat Sebastian een derde wiel werd in onze relatie, dus we besloten te scheiden zodat we opnieuw kunnen trouwen met Sebastian erbij", vertelde Adam.

In het begin kregen Shayne en Adam te maken met jaloezie omdat ze beide verliefd waren op Sebastian, maar ze merkte al snel dat Sebastian de relatie alleen maar versterkte. "We zijn nog nooit zo gelukkig geweest. Onze persoonlijkheden werken heel goed samen in een relatie en we halen het beste in elkaar naar boven", vertelde Shayne.

De beide zussen van Shayne hebben aangeboden draagmoeder te willen zijn en eiercellen te willen doneren. Ook de zus van Sebastian wil graag haar eiercellen doneren, maar wil geen draagmoeder zijn. Ze willen elkaars genen het liefst zo veel mogelijk mixen zodat de kinderen genetisch dicht bij hun staan, maar adoptie hebben ze ook nog niet uitgesloten.

Nu vraag jij je natuurlijk af hoe ze samen slapen ?!  De 3 jongens hebben een extra groot bed, zelfs de 2 honden passen er nog in. Als laatste vertelt Shayne: "Liefde is liefde en het moet niet uitmaken of je een relatie hebt met 2, 3 of 4 mensen".

Hoe zie jij een relatie voor je ?!  Wordt een trio-relatie dé trend in 2016 ?! 


bronnen: OUT.tv / DailyMail.co.uk