zaterdag 23 mei 2015

UK - Jeremy Kyle Show - Paul & Lee | "Geliefden blijken broers na DNA-test" ‼

De Britse talkshow Jeremy Kyle Show bestaat tien jaar en in het kader van dit jubileum worden deze week de meest indrukwekende momenten van de afgelopen seizoenen uitgezonden. Veel aandacht kreeg een aflevering waarin twee verliefde homo's er achter komen dat ze naast een gelukkig stel ook halfbroers zijn.

Paul en Lee ontmoetten elkaar jaren geleden op een datingsite. Na twee jaar chatten besloten ze elkaar in november 2011 te ontmoeten. Het bleek liefde op het eerste gezicht. De twee begonnen een verhouding inclusief een seksuele relatie. Niet veel later werden ze aan elkaars familie voorgesteld en al snel bleek dat Paul veel gelijkenissen vertoonde met de voormalige echtgenoot van zijn schoonmoeder. Hij bleek zelfs dezelfde achternaam te hebben. Om alle twijfels weg te nemen gaf het homostel zich op voor de Jeremy Kyle Show. Daar konden ze een DNA-test ondergaan.

De uitslag kwam hard aan. Van tevoren vroeg presentator Jeremy Kyle: "Hoe zou je het vinden dat de man waarmee je een seksuele relatie hebt en waarmee je wilt trouwen je halfbroer blijkt te zijn" ?! De mannen antwoordden dat het afschuwelijk zou zijn. Niet veel later bleek het de waarheid. Tijdens het programma is te zien hoe de twee huilend de studio verlaten. Niet lang na de show hebben de mannen hun relatie verbroken. Ze zien elkaar nog wel regelmatig maar dan als broers.

Zie ook:  Homoseksuele geliefden blijken broers  Live op TV blijken de geliefden Paul en Lee halfbroers te zijn

bronnen: GaySite.nl / Metro.co.uk / YouTube.com