zondag 10 mei 2015

Islamitische Staat - 'Honey Trap' | "Islamitische Staat lokt Homo's in de val" ‼




Leden van Islamitische Staat en andere extremistische Islamitische groepen gebruiken 'honey trap methodes' om homo's te lokken om ze daarna te vermoorden. Een methode die sterk doet denken aan praktijken die extreme homofoben toepassen in Rusland met het enige verschil dat aldaar de gelokte slachtoffers enkel worden mishandeld, misbruikt en vernederd en niet worden vermoord.

Een bron binnen de extremistische groep Islamitische staat vertelde dat men zogenaamde dates opzet om mannen die homo zijn te kunnen ontdekken. De ISIS religious polici, de Hisbah, een speciale afdeling van jonge strijders, heeft zelfs enkel en alleen de taak om jonge homo's te lokken op een date. Wanneer een man dan naar een zogenaamd afspraakje gaat wordt hij opgepakt en later gedood. Men beschouwt het feit dat mannen opdagen op een afspraakje met een andere man als een bewijs voor diens homoseksuele geaardheid.

Héél soms, als het slachtoffer geluk heeft, kan hij zichzelf vrijkopen met veel geld. Maar dat zou slechts heel zelden voorkomen en meestal worden de mannen die beschuldigd worden van homoseksualiteit gewoon gedood.

De straf is om van een dak van een hoog gebouw te worden gegooid. Degene die het overleven, wat af en toe gebeurt, worden dood gestenigd. Andere Islamitische extremistische groepen zoals 'Al Nursa' die zijn gelinkt aan 'Al Qaeda' gebruiken dezelfde lok methodes als IS. In landen waar IS actief is was homoseksualiteit al strafbaar, meestal met de dood of met een levenslange celstraf.

Zie ook:
 IslamitischeStaat onthoofd Homo's  /  IslamitischeStaat toont foto's van Homo's die van een dak worden gegooid     
 IslamitischeStaat kwam met eigen strafrecht-tekst hoe o.a. Homo's - maar ook anderen - moeten worden gestraft

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com