vrijdag 31 mei 2013

Embrace Pink | Summercamp - Zesde Editie


                
Dit jaar is het alweer tijd voor de zesde editie van Embrace Pink Summercamp. Bereid je voor op een gezellig, veilig en vooral veelzij- dig weekend. Leer nieuwe mensen kennen of (her)ontdek jezelf, van 30 augustus tot 1 september zullen Fun en Facts weer hand in hand gaan met diepgang en luchtige activiteiten.

Naast een inhoudelijk deel is er ruim voldoende tijd voor ontspanning en ontmoeting !! Een jong team van vrijwillige medewerkers - waarvan de meeste zelf ooit hebben deelgenomen - gaat de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat 't Summercamp voor iedere deelnemer een waardevolle ervaring wordt. Het exacte 'programma', wordt dan ook samengesteld aan de hand van de inschrijvingen !!

Voor wie ?!
We willen natuurlijk niet in hokjes denken, echter maakt dat het wel even makkelijker om aan te geven voor wie het Summercamp is. Het Sum- mercamp is er in principe voor Homo's, Lesbo's, Bi's, Transgenders en Twijfelaars van ongeveer 16 tot 28 jaar. Val je binnen die doelgroep, dan is aanmelden simpel. Onderaan deze pagina staat hoe je dat kunt doen.

Maar ook als je buiten deze doelgroep valt, kan je misschien deelnemen. Ben je Hetero, maar is onlangs je vader uit de kast gekomen ?! Ben je net iets te oud of te jong ?! Etcetera … Stuur dan even een mail aan summercamp@embracepink.nl en leg ons jouw situatie en motivatie even uit. Zodra Summercamp voor twee derde vol zit, kijken wij of jouw situatie en motivatie passend is in de groepssamenstelling die er op dat moment is.

Door wie ?!
Een team van vrijwillige medewerkers van Embrace Pink. Embrace Pink is een Tilburgse LHBT-organisatie, bekend om haar Brabantse gastvrij- heid. Deze gezelligheid komt ook terug tijdens 't Summercamp. Deze vrijwillige medewerkers vallen zelf ook binnen de doelgroep, een enkeling nét erbuiten. Qua achtergrond en interessegebieden is het team heel veelzijdig samengesteld.

Kosten
Om jezelf in te schrijven, zal je wel een kleine eigen bijdrage moeten betalen. De werkelijke kosten per persoon liggen vele malen hoger, echter dankzij subsidies kunnen we de eigen bijdrage vrij laag houden. Dit jaar zal de eigen bijdrage € 60,- zijn. Dit is inclusief gebruik van accommo- datie en maaltijden. Mocht het inschrijfgeld echt een probleem zijn voor jouw persoonlijke situatie, maar je wel erg graag mee wilt gaan, stuur ons dan een mail waarin je jouw situatie uitlegt. In sommige situaties kunnen we een beroep doen op speciale 'potjes'.

Inschrijven
Sla het inschrijvingsformulier op, vul het in en mail het aan ons. In het formulier staat hoe het verder precies in zijn werk gaat.

►  Op het inschrijvingsformulier staat o.a. deze vraag: "Hoe heb je Embrace Pink / Summercamp gevonden" ?!
►  Vul daar deze Link in:  http://gaynieuws.blogspot.nl/2013/05/embrace-pink-summercamp-zesde-editie.html   kopiëren / plakken

Contact
•  Meer weten ?! Stuur ons een berichtje, of stuur een mail aan summercamp@embracepink.nl.  
•  Je kunt natuurlijk ook onze wekelijkse livechat bezoeken - op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur - via: www.embracepink.nl/chat.
•  En natuurlijk kan je ook op onze Summercamp 2013 facebookpagina kijken ... !!!

bron: Embrace Pink