zondag 21 april 2013

TV-serie 'The New Normal' geprezen door Homo's


                            
De Amerikaanse serie 'The New Normal' is geëerd door GLAAD, de Amerikaanse organisatie die zich inzet voor homoseksuelen, bi- seksuelen en transgenders. In Los Angeles werden zaterdagavond de GLAAD Media Awards uitgereikt. Ook series 'American Horror Story: Asylum' en 'Days of Our Lives' namen een prijs mee naar huis.

Acteur Justin Bartha, die in 'The New Normal' de helft van een homoseksueel koppel speelt, zei dat de coming-out van een broer hem op per- soonlijk en professioneel vlak had geraakt. "Het was een inspirerend moment. Voor hem, voor mij en voor mijn hele familie", aldus Bartha.

Tijdens het evenement, dat aan elkaar werd gepraat door Drew Barrymore, viel ook de film 'Perk of Being a Wallflower' in de prijzen. Bill Clinton kreeg de eerste 'Advocate for Change Award', omdat hij tegenwoordig actievoert voor het legaliseren van het homohuwelijk, hoewel hij tijdens zijn presidentschap de 'Defence of Marriage Act' (DOMA) ondertekende. Daarin staat dat het huwelijk een verbintenis is tussen een man en een vrouw.


bronnen: RTL Boulevard / GLAAD / YouTube.com