dinsdag 23 april 2013

Nieuwe informatie voor Transgender Jongeren nu op Sense.info


                     
Ben je tussen de 12 en 25 jaar oud en heb je vragen over liefde, seks en relaties ?! Dan heeft dé website voor jongeren over die on- derwerpen ook antwoord op jouw vragen. Sense.info is sinds kort aangevuld met nieuwe inhoud. Daardoor kan je als transgender jongere daar nu ook terecht. Dat geldt ook voor andere jongeren die vragen hebben over liefde, seks en relaties met transgender jongeren.

Als transgender jongere zit je natuurlijk net als andere jongeren met vragen over liefde, seks en relaties. Toch zijn die vragen niet allemaal hetzelfde. Hoe vertel je dat nou dat je lijf gaat veranderen ?! En wat doen hormonen bijvoorbeeld met je lichaam ?! Wat als je ergens niet aangeraakt wil worden, hoe maak je dat duidelijk ?! Dit zijn nog maar enkele van de vele vragen waar Sense.info je nu antwoord op kan geven. Dus, loop jij rond met vragen over liefde, seks en relaties ?!  Kijk dan op: sense.info/transgender.

Sense.info staat vol nuttige informatie. Transgender Netwerk Nederland is blij dat transgender jongeren daar nu ook terecht kunnen.

bronnen: Transgender Netwerk Nederland / Sense.info / DWDD - YouTube.com


        VARA - De Wereld Draait Door  (2011)