vrijdag 26 april 2013

Amersfoort – Observant – Transgenders – 25 mei 2013 | T-festival Amersfoort

Op 25 mei organiseren gemeente Amersfoort e.a. het T-Festival. Een festival voor transgenders, naasten en andere geïnteresseerden, dat plaatsvindt van 12.00 uur tot 21.00 uur in de Observant, Stadhuisplein 7 in Amersfoort.

Programma
T-Amersfoort, Art.1 Midden Nederland, de Wham en gemeente Amersfoort nodigen transgenders, naasten en geïnteresseerden van harte uit voor een middag met een mix van inhoudelijke en ontspannende activiteiten. Ter afsluiting is er een gezamenlijk diner.

Bekijk ook het T-magazine. Dit is hét magazine over het T-Festival met hierin portretten, interviews, opinies en een uitgebreide beschrijving van het programma en de workshops. In de paneldiscussie worden de sociale aspecten van een transitie belicht. Het workshopprogramma biedt een mooie variatie van een 'Durftevragen'-sessie, arbeidsmarktverkenning, sociale aspecten van een transitie tot een kleding- en boekenbeurs en een workshop dans en beweging.

Aanmelding
Na aanmelding ben u van harte welkom op 25 mei in de Observant. Aanmelden kan t/m 10 mei a.s. bij Yolanda Joustra-Hagebeuk (zie onder- staande link). Aan deelname aan het programma zijn géén kosten verbonden !! Diner en consumpties zijn voor eigen rekening. Voor informatie over het gevarieerde programma kunt u terecht op onderstaande site (klik op de link).  

Voor meer informatie:  www.art1middennederland.nl/tfestival        Aanmelden bij Yolanda:  YE.Joustra-Hagebeuk@amersfoort.nl  

bron: Transgender Netwerk Nederland