maandag 22 april 2013

L'HOMO | Homo's op het platteland


                             
De nieuwe L'HOMO is gelanceerd. Het is alweer de vijfde editie van de Gay Glossy die wordt uitgegeven door de makers van het blad 'LINDA'. De nieuwe uitgave is maandagmiddag gepresenteerd in Volendam.

Voor de lancering is voor Volendam gekozen omdat in het blad een uitgebreid interview staat tussen documentairemaker Michiel van Erp en Kees Tol van Wie is de Mol. Het betreft een openhartig interview met Tol. Op de cover staat Johannes Rypma die speciaal voor de shoot naar Mauritius werd gevlogen.

In de nieuwe L'HOMO staan homo's centraal die op het platteland wonen. Hoewel het in veel dorpen erg lastig kan zijn om uit de kast te komen, lijken Linda en hoofdredacteur Lebele van der Meulen niet gekozen te hebben voor een spraakmakend taboe. Vorig jaar stonden Tygo Gernandt en Thijs Römer tongend op de cover. De drie edities ervoor zorgde de L'HOMO voor grote ophef door achtereenvolgens de christelijke Arie Boomsma, een islamitische man en actieve topsporters op de cover te plaatsen.

In de nieuwe editie staan verder onder andere fotoreportages met zanger Sjors van der Panne, stylist Jean-Paul Paula en TV-presentator Ewout Genemans. Ook is er een bijzonder artikel geschreven over de kloof tussen lesbo's en homo's, is er een speciale fotoshoot met zonnebrillen op piemels in het blad te vinden, en zijn de leukste homo-ouders geïnterviewd voor de L'HOMO van dit jaar. Linda de Mol werd eerder uitgeroepen tot homomoeder. "Wat een eervol kerstcadeau was dat" !!

Kijk voor meer updates over de lancering van de L'HOMO op de Gay.nl-twitter: www.twitter.com/gay_nl

bronnen: Gay.nl / L'HOMO


Johannes Rypma op de cover van L'HOMO
          
Na Arie Boomsma, Thomas Berge, Jim Bakkum en de tongende Tygo Gernandt en Thijs Romer is het nu de beurt aan Johannes Rypma om de cover van L'HOMO te sieren.

De The Voice of Holland-zanger is te bewonderen in de nieuwste editie van het blad van Linda de Mol. Naast de bijzondere kiekjes van de blon- de zanger vind je het in blad ook een interview met Kees Tol en Michiel van Erp en is Ewout Genemans te vinden in de rubriek 'leuke man'.

bronnen:  ShowbizNewz.nl / L'HOMO


Linda de Mol trots op Johannes in L'Homo
                 
Na Arie Boomsma, Thomas Berge, Jim Bakkum, Tygo Gernandt en Thijs Römer is het nu de beurt aan Johannes Rypma om zijn lijf te showen in alweer de vijfde editie van Linda's mannenblaadje: L'Homo.

"Johannes is een knappe jongen en hij is ontzettend goed als model. Op de foto's lijkt het alsof hij lippenstift op heeft, maar dat is niet zo. Het is van hem zelf", aldus een trotse Linda.

Voor een tripje naar Mauritius laat de ex-TVOH deelnemer zijn microfoon en tractor even voor wat het is. Geheel in de stijl van Billy Idol po- seert de Fries voor het populaire blad.

"Toen ik in de keet aan mijn vrienden vertelde dat ik voor L'Homo ging poseren, moesten ze hard lachen. Ook om de foto's die zijn gemaakt. Bijvoorbeeld de foto dat ik in mijn korte broekje op het strand lig".

bronnen: RTL Boulevard / L'HOMO
       
           
The Voice-finalist Johannes uit de kleren voor L'HOMO

In Volendam is op feestelijke wijze de jongste editie van de glossy L'HOMO gelanceerd, het gaymagazine van de makers van LINDA. Op de cover dit keer de Friese The Voice-finalist Johannes Rypma (20) die naar Mauritius in Afrika werd overgevlogen om daar half- naakt, als een Nederlandse versie van de Britse rocker 'Billy Idol', te poseren op een palmenstrandje.

De jonge zanger stemde om drie redenen in met de fotoshoot. "Omdat ik nog nooit in Afrika was geweest, omdat alles in mijn leven momenteel een feestje is en omdat ik niet hélemaal in mijn blootje hoefde", aldus de Fries in het Algemeen Dagblad.

Zijn vriendin Carmen vindt het eindresultaat prachtig. Bang dat Johannes het stempel 'roze rakker' krijgt, is ze niet. En de zanger, die speciaal voor de foto's zijn haar liet blonderen en een nieuw paspoort moest aanvragen, evenmin. "Ik ben hetero en zeker geen potentiële overstapper".

bronnen: Algemeen Dagblad / L'HOMO / LINDA · Video / Gay.nl · Video / YouTube.com