donderdag 25 april 2013

Mieke | Koningslied


Exclusief voor GaySite.nl heeft Mieke de afgelopen twee weken de roddelbladen uitgeplozen, op zoek naar homo-nieuwtjes. Om de week vult ze deze rubriek en ze laat haar eigen commentaar niet achterwege ...!!!

Lieve lezers,
x
Wat merkt u van de huidige economische crisis ?! Naast groeiende werkloosheid en chronische bezuinigingsgedrag van de overheid maakt Mieke zich vooral zorgen om de sociale gevolgen: door baanverlies en geldgebrek vindt een algemene verpaupering plaats. Zie Almere. Dit leidt tot 'n toename van criminaliteit, zwartwerken, corruptie en belastingontduiking. Dan kunnen we 'Nederland' net zo goed meteen omdopen tot "Schil- derswijk". Bij de bevolking zal de angst en schrik toenemen. Helemaal als moslima's hun gordijnen afdoen. Tja, al is de bhurka nog zo mooi, ze draagt hem natuurlijk niet voor niets. De mensen zullen zich meer afkeren van de bestaande regering en extremistisch gedachtegoed zal toene- men. Mieke ligt echt wakker van deze nare crisisontwikkelingen. Gelukkig maakt de rest van Nederland zich druk om een liedje.

André van Duin zijn liedje 'Willempie' is toch een prima Koningslied ?! De scheefgebekte grappenmaker (66) wordt naar eigen zeggen geregeld gevraagd om als Meneer Wijdbeens op te komen draven voor goede doelen. André van Duin 'wijdbeens' ... prima middel tegen een seksversla- ving lijkt mij. De lollige liefhebber van de lubbertuit vindt het een kleine moeite om voor het goede doel zijn pak even aan te trekken en langs te komen. Al denkt Mieke dat hij veel liever voor een slecht doel zijn pak even uittrekt om klaar te komen.

Wie in zijn leven al heel wat pakjes heeft ontworpen is Frans Molenaar (72). Wat veel mensen echter niet weten is dat van-'t-handje-Fransje in de oertijd heeft geturnd. Waarschijnlijk hield hij het bij het zwaaien aan een rekstok. Daarnaast houdt de kokette couturier ook veel van dieren. Vunzige Frans doet de dingen graag op z'n hondjes en is een verdienstelijk paardrijder. En ineens snapt Mieke de samenwerking tussen de mode ontwerper en C&A !! Arm Palomino paard. Hopelijk snapt de gruizige gewadenontwerper dat het niets oplevert om aan een dood paard te trek- ken.

Zeg je paard, dan legt Mieke snel de link naar Claudia de Breij. Sinds kort staat de lollige lesbo weer op de planken en dat ruiken de vismarkt- fans natuurlijk meteen. Blokpot Barbara Barend heeft namelijk theaterkaartjes gekocht voor haar vrouw Alette. Voorlopig kan beflap Babs bij vrouwlief dus wel een potje breken. Ook stuurt Bar nog een tweet naar Clau: "Je bent vanavond mijn verjaardagscadeau aan mijn vrouw. Dus een beetje je best doen". Hopelijk leest mevrouw de Breijbever het berichtje niet na haar voorstelling.

Wie het ook wel gewend is om een voorstelling te verzorgen is Jamai. De wereld lag aan zijn vadsige voeten toen hij in 2003 'Idols' won. De pokdalige puber werd echter geen popidool, maar liet zijn sterretje stralen in de musicalwereld. Nu, tien jaar later, wil het zingende slikkertje iets anders: "Ik zou wel iets nuttigs willen doen, ontwikkelingswerker of zo". En dat voor iemand die net aan de basisschool heeft afgemaakt !! Van sommige mensen kan ik niet begrijpen dat ze van miljoenen zaadjes de snelste zijn geweest.

Net zo min ik kan begrijpen dat heel Nederland weer eens een zeikmening heeft gevormd. Dit keer over het Koningslied terwijl het land zich in een crisis bevindt. Voor Mieke is het overigens pas crisis als de wijn op is. Proost Willem !!

Dikke kus,  Mieke

bron: GaySite.nl