zondag 17 februari 2013

Homosamenzwering zorgt voor schrapping worstelen


Het schrappen van worstelen tijdens de volgende Olympische Spelen maakt deel uit van een samenzwering van seksuele minder- heden die het einde der tijden inluidt. Dat beweert althans de coach van een Russische worstelaar die een gouden medaille heeft gewonnen.

Afgelopen week maakte het Internationale Olympische Comité (IOC) bekend dat worstelen niet langer meer behoort tot de 25 sporten die op de Olympische Spelen van 2020 zullen beoefend worden. Waarom worstelen, dat één van de oudste Olympiche sporten is, niet meer op het programma staat in 2020 werd niet vermeld. Een bron binnen het IOC wijdt het schrappen ervan aan de tegenvallende kijkcijfers.

Volgens de Russische coach Vladimir Uruimagov is een samenzwering van homo's binnen het IOC. "Als ze worstelen nu schrappen betekent dit dat homo's binnenkort de wereld zullen overnemen." Urimanov die trainer was van gouden medaillewinnaar Alan Khugaev tijdens de voorbije spelen en de kampioen van Athene 2004, Khasan Baroev, noemt de beslissing een 'slag aan de mannelijke afkomst'.

"Het IOC wordt geleid door een afgevaardigde van die seksuele minderheid", zo beweert Urimanov nog. Uruimagov roept alle fans van worstelen op om een petitie te ondertekenen zodat worstelen toch niet van de Olympische Spelen geschrapt wordt en dat het menselijke ras zou overleven.

Jacques Rogge en het IOC kreeg vorig jaar heel wat kritiek van homorechten activisten omdat ze homofobe landen niet hard genoeg aanpakten.

bron: GayLive.be