donderdag 21 februari 2013

'Circus der Liefde' in Centrale Bibliotheek Rotterdam


Februari 2013 is de Centrale Bibliotheek Rotterdam aan de Hoogstraat 110 omgedoopt tot de Roze Centrale: de maand van liefde en seksuele diversiteit. Er staan diverse activiteiten op het programma rondom LHBT's: lesbo's, homo's, bi's en transgenders. Vrijdag 22 februari begint om 15.00 uur het 'Circus der Liefde'. Dan wordt de Roze collectie onthuld, de vernieuwde en uitgebreide collectie van romans, studieboeken en DVD's.

Hierna verzorgt 'Circus der Liefde' een spetterende show vol acrobatiek en diverse optredens. De toegang is gratis. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de centrale hal omgetoverd tot de piste van 'Circus der Liefde'. Dit Circus vertelt het verhaal van de ontwikkeling van de mens en de belangrijke rol die liefde daarin speelt. Variété en wetenschap passeren de revue: nostalgie en nieuwe vormen. Een sociale mix en een familieavontuur.

Een manifestatie van geweldige kunsten, humor, kracht, behendigheid, moed en liefde, heel veel liefde. Met optredens van Half Way Station, Deena Ray, Olympia is Lyrical, Herman Meijer, het Rotterdams Centrum voor Theater en vele anderen. Spreekstalmeester, met een stem van goud, is Marc der Liefde.

Programma:
x
14.30 uur:              Inloop
15.00 uur:              Welkom door Mart Toet – Directeur Bibliotheek Rotterdam
15.10 uur:              Onthulling Roze Collectie
15.15 -17.00 uur:     Circus der Liefde – Show

bronnen: Gay.blog.nl / Centrale Bibliotheek Rotterdam