vrijdag 22 februari 2013

Anti Kinky Party: Everybody is a Winner !!


Anti Kinky: 'Everybody is a Winner !!' Iedereen is wel ergens goed in, maar Anti Kinky is erg goed in feestjes geven. Dat is niet onop- gemerkt gebleven in 2012 en we zijn dan ook door gaysite.nl tot beste gayparty van het jaar verkozen. In 2013 gaan we natuurlijk gewoon door met feesten voor alle lesbo's, homo's, bi's en alles daar tussenin en omheen en wel op zaterdag 23 februari in Club Stalker.

5 jaar
Het is de 23ste editie van Anti Kinky en we bestaan al 5 jaar. Niet alleen dat wordt gevierd, maar de hostess van de avond, Miss YogY is ook nog eens jarig en al 10 jaar samen met haar man. En omdat al jullie stemmen ons geholpen hebben om nummer 1 te worden zijn we eigenlijk allemaal winnaars !!

Winnaars
Dik dubbeldedubbelop partyen dus !! De bovenzaal zal verbouwd worden tot partyspot voor real winners. Kun je goed dansen ?! We hebben een winnaar !! Kun je goed drinken ?! We hebben weer een winnaar !! Kun je helemaal niks, maar dan wel weer heel erg goed ?! Weer een winnaar. Alles wordt beloond en iedereen is de beste !! Kom dus gewoon je zelfvertrouwen lekker opkrikken en meteen een topfeestje meemaken.

Dansen
Muzikaal hebben we uiteraard de allerbeste dj van het land: Champagne Powder. Hij is Anti Kinky dj van het eerste uur en heeft al heel wat edities meegedraaid. Omdat hij de beste is ga je gegarandeerd dansen. In de benedenzaal staan Mike Ravelli en Miss Melera back2back een
6-uurs set te draaien. Deze 2 Haarlemse DJ's / Producers hebben allang gewonnen, want ze zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse dancescene.

Kom dus ook deze keer weer naar Anti Kinky Party en kom je prijs ophalen, want ... 'Everybody is a Winner' op zaterdag 23 februari.

Bestel je Tickets via:  www.clubstalker.nl/tickets.htm  of:  www.beatfreax.com

Anti Kinky Party
x
Zaterdag 23 februari
Club Stalker, Haarlem
23:00 - 05:00 uur
Tickets: € 10,00

bronnen: KamKrant.nl / Anti Kinky / Club Stalker