donderdag 14 februari 2013

Grindr-Killer in New York ?!


New York City is de afgelopen weken opgeschrikt door een serie moorden binnen de gay scene. Binnen enkele weken tijd zijn drie homoseksuele mannen door wurging om het leven gekomen.

De situatie is dermate ernstig dat de voorzitter van de New Yorkse gemeenteraad, Christine Quinn, de gay community waarschuwt voor het gevaar en oproept om niet met onbekenden af te spreken. "Wil je toch afspreken ?! Ga dan eerst naar een openbare plaats waar meer mensen zijn."

De drie slachtoffers zijn gewurgd in Manhattan en Queens, vermoedelijk tijdens anonieme seksdates. Ze waren 54, 54 en 48 jaar oud. De politie is momenteel bezig met een onderzoek waarbij opnames van bewakingscamera's worden bekeken.

bron: Gay.nl


Homo's slachtoffer van Seriemoordenaar ?!

Binnen enkele weken zijn in New York drie homoseksuele mannen door geweld om het leven gebracht. In de media van de stad wordt dan ook gespeculeerd dat er een seriemoordenaar aan het werk is.

De politie heeft inmiddels laten weten niet uit te sluiten dat er één, mogelijk twee mannen het gemunt hebben op homoseksuele slachtoffers. Een politiewoordvoerder heeft de homogemeenschap in New York dan ook opgeroepen voorzichtig te zijn met het maken van on-line afspraken.

De leeftijd van alle slachtoffers ligt rond de vijftig jaar en alle mannen zijn door wurging om het leven gebracht. Het eerst slachtoffer viel drie weken geleden, het laatste slachtoffer afgelopen zondag. Dit 54-jarige slachtoffer werd gewurgd aangetroffen in een motel in het stadsdeel Queens. De eerdere slachtoffers werden in dezelfde wijk vermoord, maar in hun eigen woning.

De politie is een grootschalig onderzoek gestart en heeft op basis van camerabeelden inmiddels twee
← compositietekeningen uitgegeven van mogelijk daders.






                  
bron: GaySite.nl


Homo-moordenaar in New York actief ?!

In New York is binnen de homogemeenschap grote onrust ontstaat nadat binnen enkele weken drie homoseksuele mannen door wurging om het leven zijn gekomen. Media speculeren over een of twee seriemoordenaars.

De politie vreest dat een of twee homohatende seriemoordenaars actief zijn. Afgelopen zondag werd het derde slachtoffer in drie weken tijd in een hotel in de wijk Queens gevonden, een 54-jarige man die door wurging om het leven was gebracht. De andere twee slachtoffers, 54 en 48 jaar oud, werden eind januari ook gewurgd gevonden in hun huizen in Queens en Manhattan. Een van hen had een zak over zijn hoofd.

De politie onderzoekt momenteel opnamen van bewakingscamera's. Van de tweede moord vermoedt de politie dat hij op de dag van het delict twee mannen naar zijn kamer had meegenomen.

De openlijk lesbische voorzitter van de New Yorkse gemeenteraad, Christine Quinn, riep de homogemeenschap op om voorzichtig te zijn. Iede- reen wordt aangeraden geen afspraken te maken met mensen die men niet kent. "Wil je toch afspreken? Ga dan eerst naar een openbare plaats waar meer mensen zijn."

bron: GayKrant.nl