zondag 10 februari 2013

Finalisten Mister Gay Vlaanderen 2013 bekend


Afgelopen week werden de 'gouden 12' finalisten voor de allereerste Mister Gay Vlaanderen verkiezing voorgesteld in het House of Porters te Antwerpen.

Doelgroep
De verkiezing mikte van bij de aanvang op een doelgroep van gay-mannen van 18 jaar of ouder, met een sterke persoonlijkheid die zich gedu- rende één jaar als Mister Gay Vlaanderen wilden engageren, die het gezicht wilden worden van enkele aantrekkelijke campagnes en daarnaast nog kans konden maken op een mooi prijzenpakket.

Aan deze oproep gaven bijna 60 mannen een positief gevolg en op zondag 27 januari 2013 selecteerde een onafhankelijke professionele jury na een casting in het Gravensteen Hotel te Gent, 12 enthousiaste jonge mannen die nu allen als finalist deelnemen.

Anders
Organisatoren Bram Bierkens, bekend als presentator, zanger en deelnemer aan het VTM programma 'Toast Kannibaal', en zijn partner Ivan Denis, Topsporter bij Defensie en Ambassadeur WorldOutgames 2013, geloven dat er een verkiezing kan bestaan die, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kan maken voor en binnen een wereld die houdt van mooi en mondig zijn.

Finaleshow
De 12 finalisten zullen op vrijdag 28 juni 2013 strijden voor dé titel, tijdens een finaleshow in D-Club Antwerpen, waaraan nu al hard wordt gewerkt om er een spraakmakend en kwalitatief hoogstaand event van te maken. De verkozen Mister zal ons land vertegenwoordigen op de aankomende Mister Gay Europe verkiezing in Praag en Mister Gay World verkiezing in Antwerpen.

Ook het publiek krijgt inspraak en stemmen op jouw favoriete kandidaat kan vanaf vandaag gratis via de website:  GayLog.be

bron: KamKrant.nl