donderdag 28 februari 2013

'Contemporary Porn' in Bastacafé Den Haag


Op vrijdag 15 maart 2013 in Bastacafé een gelegenheid om onderwerpen die veelal taboe zijn te doorbreken. Filmmaker Victor Azaustre Maleno kiest deze locatie om zijn crew en andere belangstellenden een voorvertoning te geven van de film "Contemporary Porn", die 56 minuten duurt. Daarop volgt een groot feest met een optreden door DJ Bienenstich. Toegang vrij voor film en feest.

Every Nook and Cranny
Maleno omschrijft de film zelf als volgt: Fetishism, gay porn, hardcore, sadomasochism ... As far as possible from preconceived ideas, this documentary film explores with legs spread every nook and cranny of the adult content world.

Je mag dus verwachten dat veel doelgroepen aan bod komen in de film, maar ook dat hij vaak de confrontatie opzoekt. Het onderwerp van de film ... smaken verschillen nu eenmaal, maar porno staat in menig keurig huishouden ergens op een hard-disk, hoog in een kast ver achter het oude testament of juist gewoon tussen de dvd's.

Programma: Vrijdagavond 15 Maart 2013
20.30 uur  -  Eerste gasten verwacht   
21.00 uur  -  Aanvang filmvertoning
22.00 uur  -  Einde film – Begin feest
02.00 uur  -  Sluiting Bastacafé

Adres: Bastacafé
Scheveningseveer 7 te Den Haag   
070 - 365 90 90

Bastacafé maakt deel uit van COC Haaglanden, de regionale belangenbehartiger van lesbische- homoseksuele- biseksuele- en transgender mensen.

bron: KamKrant.nl