zondag 10 juli 2016

HoJoKamp 2016 | "Inschrijven voor het 14e HoJoKamp van Stichting Outway"

In 2016 wordt het HoJoKamp voor de 14e keer georganiseerd door Stichting Outway. Hierbij wat informatie over het HoJoKamp. Voor wie, wanneer, waar, vervoer en kosten.

Voor wie ?!
Iedereen tussen de 13 en 25 jaar (die minimaal 1 jaar middelbare school hebben gehad) die lesbisch, homo, bi en/of transgender is of daar over twijfelt kan mee op HoJoKamp   

Er kunnen 70 jongeren mee en vol is vol ... dus wacht niet te lang met inschrijven 

Wanneer ?!
Het HoJoKamp is van zondag 07 t/m vrijdag 12 augustus 2016. 

Waar ?!
Evenals voorgaande jaren verblijven we op onze vaste kamplocatie: "een kampeerboerderij midden in het gezellige Brabantse land". De accom- modatie beschikt over slaapzalen voorzien van stapelbedden. Sanitaire voorzieningen in de vorm van gescheiden douches en toiletten. Ook heb- ben we de beschikking over twee recreatiezalen en een ruim grasveld. De kampeerboerderij ligt op loopafstand van een bos waar we natuurlijk leuke activiteiten gaan doen 

Vervoer ?!
Jongeren uit het hele land gaan mee   Je thuis ophalen is voor ons helaas dus niet te doen. Daarom verzamelen we op op het station van Eind- hoven Centraal. Van daaruit zullen we per bus naar de kampeerboerderij vertrekken   Wanneer het kamp is afgelopen zal de bus ook weer van de kampeerboerderij naar het station van Eindhoven rijden, zodat iedereen weer makkelijk thuis kan komen. Je zult dus zelf moeten zorgen dat je de eerste dag van het kamp op tijd op het station van Eindhoven Centraal bent en dat je na afloop vanaf daar ook weer naar huis kunt gaan.
                       
        
                   
Wat kost het HoJoKamp ?!
Het HoJoKamp is helaas niet gratis, hoe graag we dat ook zouden willen   Ondanks de subsidies die we voor het kamp krijgen, is dat niet vol- doende om alles te kunnen betalen. Daarom dat er van jou ook een bijdrage wordt gevraagd van € 175,=   Dat is een groot bedrag, maar kijk eens wat je er allemaal voor ontvangt:

•   Een kamp van zes dagen vol workshops en activiteiten
•   Alle maaltijden, van het diner op zondag tot en met de lunch op vrijdag
•   Drinken op alle kampdagen
•   Overnachtingen en gebruik van alle voorzieningen op de accommodatie
•   Vervoer van station Eindhoven Centraal naar de kamplocatie en terug
•   Een team vol enthousiaste vrijwilligers die het jou naar je zin gaan maken
•   Extraatjes die we je nu nog niet kunnen verklappen
•   Een attentie aan het einde van de week
•   Een herinnering die je nooit meer zult vergeten 

Wil jij dit samen met ons en zo'n 70 andere jongeren mee gaan maken ?!  Klik dan HIER om je direct aan te melden 

Meer informatie:
Kort en krachtig hebben we je wat informatie gegeven over hoe het aankomende kamp eruit zal gaan zien   ► Wil je echter nog meer weten en staat je vraag niet op een andere pagina of bij de FAQ's ?!  Stuur een mailtje naar: HoJoKamp@Outway.nl.

Mag je mee van je ouders ?!
Als je ouders het goed vinden dat je mee gaat op HoJoKamp is er geen probleem, maar misschien vinden jouw ouders 't niet fijn dat je mee op HoJoKamp wil. Als je jonger bent dan 16 jaar, nemen wij voorafgaand aan het kamp telefonisch contact op met je ouders/verzorgers.

Laat ze eens rond kijken op deze internetsite, want er is een speciale pagina met informatie voor ouders   Hier kunnen zij lezen wat er op het kamp gedaan wordt en leggen we uit dat je in goede handen bent. Ook is er een gedeelte media, waar radio-interviews en krantenartikelen te vinden zijn over het kamp. Het geeft jou en je ouders een leuke impressie van het kamp.

Wil je er met je ouders over praten, zoek dan een goed moment uit. Zet voor jezelf eerst goed op een rij waarom je mee wil op kamp, dan kun je dit ook uitleggen aan je ouders, zodat zij er begrip voor op kunnen brengen dat je mee wilt   Je kan bijvoorbeeld vertellen dat tijdens 't kamp er tijd is om met leeftijdsgenoten over je gevoelens te praten, zodat je het voor jezelf beter een plaats kunt geven en er dus beter mee om kunt gaan. Een andere leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat je andere jongeren leert kennen en dat het ook een heel gezellig, actief en ontspannend kamp is. Het HoJoKamp is zoals elk ander kamp, maar dan met een extraatje.

Als je ouders nog vragen hebben kun je ze altijd naar ons laten bellen of mailen. De gegevens zijn te vinden op de pagina voor ouders   Als jij zelf nog vragen hebt over het kamp of over hoe je het kan vragen aan je ouders kun je contact met ons opnemen via: HoJoKamp@Outway.nl

Zie ook:
Stichting Outway – HoJoKamp → Website  /  Stichting Outway – HoJoKamp → Facebook  /  Stichting Outway – HoJoKamp → Twitter  
bronnen: Outway.nl / YouTube.com