dinsdag 12 juli 2016

Homoseksuele Zweed is een ware volksheld na het betrappen van verkrachter

Zweden  →  Josef Mourtada uit de Zweedse stad Malmö wordt sinds gisteren in het Scandinavische land getypeerd als de ultieme held en vrouwenredder  Hij wordt op handen gedragen omdat hij op een feestje een 'zogenaamd homoseksuele man' betrapte die op het punt stond een meisje te verkrachten.

De Zweedse media raken niet uitgepraat over het incident - en het bericht dat Josef Mourtada op Facebook zette gaat inmiddels viraal. Josef Mourtada - een hiphopproducer - was afgelopen weekend op een feestje in Malmö waar hij zou worden voorgesteld aan een "interessante man" die volgens zijn vrienden een perfecte match voor hem was. Maar al snel begon hij argwaan te krijgen. De hem onbekende persoon zou zich ui- terst vreemd hebben gedragen. "Ik vond hem in eerste instantie behoorlijk cool, maar vond het raar toen hij mij niet meer zag staan en opeens meisjes begon te vragen of ze al een vriendje hadden", aldus Josef Mourtada   "Hij maakte, als de meisjes zeiden dat ze al verkering hadden, sarcastische opmerkingen".
                         
        
                                   
Gillen
Uiteindelijk verloor Josef Mourtada zijn potentiële gaydate uit het oog. Toen hij even later naar het toilet ging hoorde hij plotseling uit een an- dere ruimte de stem van een vrouw komen. "Ze gilde 'nee, doe het niet'. Direct ben ik naar binnen gegaan en daar trof ik de man en het arme meisje aan. Ze was onder invloed van drank en doodsbang voor de man in kwestie. De jonge vrouw vertelde zeker een half uur in de kamer te zijn geweest. Ze kon zich weinig meer herinneren".

Josef Mourtada overmeesterde de man en zette hem met vrienden vast in de keuken van de club  Vervolgens werd de politie gebeld die de man arresteerde. Het meisje kwam met de schrik vrij. Volgens de Zweedse held is het voorval een wijze les voor niet alleen hem, maar ook jonge vrouwen. "De persoon deed zich voor als 'homoseksueel' en leek daarom absoluut geen gevaar voor vrouwen. In werkelijkheid was hij heteroseksueel en niks anders dan een gestoorde vent die zich aan meisjes wilde vergrijpen".

Zie ook:

bronnen: HLN.be – Het Laatste Nieuws / YouTube.com / Facebook.com – Josef Jos F Mourtada