woensdag 13 juli 2016

Tilburg | Draaimolen organiseert voor de vierde keer gratis 'Holy Pink' festival

Tilburg – Roze Maandag  →  Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks ± 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen geor- ganiseerd en ook 'n feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. 'Holy Pink' onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve 'House & Techno'  Wederom zal de prachtige 'Muzentuin' zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.

Brabantse helden Lucky Done Gone en Will Oirson gaan de dag muzikaal openen. Twee heerlijke mannen die zowel solo en als duo binnen– en buitenland moeiteloos aan het veroveren zijn.  ◙ Daarna barst het muzikale geweld meteen los met een zes uur lange b2b set van Job Jobse en Barnt. Beide heren hebben al een keer eerder gedraaid op 'Holy Pink' en vonden het geweldig ‼ Het is dus ook niet vreemd dat ze juist op Holy Pink zo'n monsterset neer willen zetten. En dat ze dat makkelijk aankunnen hebben ze allebei al meerdere malen bewezen in alle bekende clubs en op alle grote festivals die deze planeet rijk is. De perfecte opmaakt naar een historische avond dus.
                              
                                      
 Dat het een unieke avond wordt is een understatement, Mathew Jonson steekt de Atlantische Oceaan over om zijn legendarische live-set ten gehore te brengen  Deze held uit Canada is al jarenlang een van de beste live acts ter wereld en zijn invloed op de techno scene is nog vele malen groter geworden door al die ijzersterke producties die hij heeft uitgebracht. En om er nog maar een schepje bovenop te doen ... komt nie- mand minder dan Ben Sims de boel vakkundig afsluiten  Ben is de laatste jaren een echte huisvriend geworden van Draaimolen en wilde dan ook met alle liefde de closing set op Holy Pink draaien. Twee uur lang genieten van snoeiharde techno dus.

Als je dan echt nog niet genoeg hebt gehad kun je altijd nog door naar de Holy After, deze wordt gehouden in 'n schitterende zaal van Theaters Tilburg, welke direct aan de Muzentuin grenst ‼  De line-up voor deze after blijft geheim maar dat er een paar grote namen zullen staan is wel duidelijk. Kaarten zijn online voor 6 euro beschikbaar en de laatste 200 kaarten zullen voor 10 euro aan de deur verkocht worden. VOL = VOL
                                    
        
                                     
Net als voorgaande jaren wordt er gezorgd voor een spatzuiver L-Acoustics geluidssysteem en een dikke lichtshow ‼ Het is tenslotte en Roze Maandag en Kermis dus het mag allemaal flink over de top.

  Holy Pink is gratis voor iedereen boven de 18 jaar, dus zorg voor een geldig legitimatiebewijs. En nog belangrijker: Holy Pink is een dag vol liefde, liefde voor de mensen om je heen, liefde voor de beste artiesten van over de hele wereld, en liefde voor 't feit dat je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn ...

bronnen: PartyFlock.nl / Facebook.com  Draaimolen / YouTube.com / Twitter.com – Will Oirson