donderdag 14 juli 2016

Kijk·Tip - TLC - Caitlyn Jenner | Vanavond de vierde aflevering van "I Am Cait"

TV·Tip    Een nieuw seizoen van 'I Am Cait' volgt het leven van de beroemdste transgender van dit moment: 'Caitlyn Jenner'. Vorig jaar werd 'Caitlyn Jenner' wereldnieuws toen ze bekend maakte om voortaan als vrouw door het leven te gaan – en niet meer als voormalig tienkamper 'Bruce Jenner'. Vanavond de vierde aflevering van het tweede seizoen.

In het nieuwe seizoen besluit ze om samen met een groep vriendinnen uit de transgendergemeenschap op rondreis te gaan door Amerika om met andere transgenders te praten en te leren over de issues waar zij mee te maken hebben.
                                   
                                           
Ze ziet het immers als haar taak om een zo goed mogelijke representante te kunnen zijn van de transgendergemeenschap en wil daarom zo- veel mogelijk te weten komen over hun problemen. Maar niet iedereen zit op haar komst te wachten. 

'Caitlyn Jenner' krijgt ook te maken met tegenstanders die niet vinden dat 'Caitlyn Jenner' hen vertegenwoordigt. Daarnaast leert ze tijdens de reis vooral ook veel over haarzelf als transgender door de confronterende vragen die ze krijgt. Ook gaat ze dit seizoen voor het eerst op dating- avontuur met mannen.

Donderdag 14 Juli 2016  –  Televisie    TLC  –  Kijk·Tip  –  "I Am Cait"  –  22.00 t/m 23.00 uur  –  Vanaf 23 juni    Serie Van 8 Afleveringen
→   Zondag 17 juli 2016  –  Televisie    TLC  –  Kijk·Tip  –  "I Am Cait"  –  23.00 t/m 24.00 uur  –  Een herhaling van donderdag 14 Juli 2016 
bronnen: TLC.nl / YouTube.com