donderdag 10 maart 2016

Kijk·Tip – Vanavond in OUTtv Update → 18.45 uur | "Douwe Bob is Biseksueel"

Douwe Bob deed een grote onthulling afgelopen vrijdag tijdens een interview met OUTtv. Wij zijn ontzettend trots dat Douwe Bob ons land zal gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival en openlijk uit durft te komen voor zijn geaardheid. Het hele interview zie je vanavond in OUTtv Update om 18.45 uur.

In 't interview vertelt Douwe Bob meer over zijn protestnummer Slow Down, wie zijn grootste steun in Stockholm zal zijn en opmerkelijk: wat onder meer zijn meest opvallende homotrekje is, namelijk seks hebben met mannen. Hij zegt van zichzelf dan ook behoorlijk bi te zijn.
                       

                        
Net als de tatoeages die zijn lichaam sieren, maken eerlijkheid en openheid deze onbevangen Johnny Cash van Nederland nog mooier.

Douwe Bob werd in Nederland bekend na het winnen van de talentenshow The Beste Singer-Songwriter in 2012. Hij brak een jaar later door na de release van zijn debuutalbum Born In A Storm.

Eurovisie Songfestival  Update ‼
Er zijn al heel wat liedjes bekend die dit jaar te horen zijn op het Eurovisie Songfestival-podium.  
Ben jij het overzicht nu al kwijt ?!  Bekijk het overzicht hier !!

Zie ook:
Eurovisie Songfestival | "Douwe Bob naar het Eurovisie Songfestival met het nummer Slow Down"  /  Douwe Bob komt Uit de Kast 
Douwe Bob komt Uit de Kast  /  Douwe Bob experimenteert met mannen  /  Douwe Bob: "Ik ben met een man naar bed geweest" 
bronnen: OUT.tv / YouTube.com