woensdag 9 maart 2016

Duitsland – München | 13 Cockringen verwijderd bij 1 man door de brandweer

Duitsland  13 Cockringen  →  De brandweer van de Duitse stad München heeft dinsdagmiddag een man bevrijd van maar liefst dertien cockringen.  Rond het middaguur liep de man een ziekenhuis in 't centrum van de stad binnen met de mededeling dat hij zeer veel pijn had in de schaamstreek. Na onderzoek bleek de man een hele collectie stalen penisringen om te hebben  Volgens eigen zeggen had hij de dertien cockringen al vier dagen om maar kon er niet één meer verwijderen wegens zwellingen.
                               

                           
Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om alle stalen ringen met een slijptol te verwijderen. Vervolgens is de patiënt behandeld. In de Duitse media laat een woordvoerder van het ziekenhuis weten dat de 52-jarige man 't inmiddels goed maakt maar dat blijvend letsel niet is uit te sluiten. Hem is geadviseerd om in het vervolg rubberen cockringen te gebruiken of lederen exemplaren met drukknoopjes.

Het opmerkelijke nieuwsbericht was dinsdagavond een hit op Facebook en leverde een record aantal reactie en commentaren op.

Zie ook:  Duitsland - München | "Man bevrijd van dertien Cockringen"

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com / Facebook.com – Bild.de
                                 

Völlig baff waren die Retter, als der Mann ihnen beichtete, wie lange er schon so rumlief.
Geplaatst door BILD München op dinsdag 8 maart 2016